25 / 04 / 2024

KOÇTAŞ, 32'inci mağazasını açtı; 1 milyar TL'yi hedefledi!

KOÇTAŞ, 32'inci mağazasını açtı; 1 milyar TL'yi hedefledi!

Ev geliştirme perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren Koçtaş, Türkiye genelinde 32nci, Bursadaki 3. mağazasını merkez Nilüfer ilçesinde açtı. Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, 2011i 1 milyar TL ciro ile kapatacağız" dedi



 

Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu "Buradaki büyüme de yüzde 25in üzerinde bir büyümeye işaret etmiş olacak dedi. Koçtaş olarak Türkiyenin birçok iline yayıldıklarına dikkat çeken Özpamukçu, Bundan sonra da 5 mağaza daha açarak, yıl sonuna kadar 37 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Yüzde 25 aşacak

Özpamukçu, 2011 yılının ilk 6 aylık kısmını iyi geçirdiklerini dile getirerek, Gayet güzel bir 6 ay geçirdik. Koçtaş olarak hem kendi ivmemizde hem de memleketimizdeki gelişmelere paralel olarak büyümemize devam ediyoruz. 2011i 1 milyar TL ciro ile kapatacağız. Buradaki büyüme de yüzde 25in üzerinde bir büyümeye işaret etmiş olacak dedi. Türkiyenin de dünyadaki ekonomik krizden olumsuz etkilendiğini belirten Özpamukçu, Ama şu anda Türkiye hem büyümesi hem genç popülasyonu ve potansiyeliyle zaten ciddi bir büyümeye işaret ediyor. Türkiye onu tamamlıyor ve o yüzden çok sayıda açılışlar gerçekleşiyor. O da memnuniyet verici bir gelişme tabii ki memleketimiz açısından görüşünü kaydetti.

 


Geri Dön