19 / 04 / 2024

Konak Gürçeşme'de 3 ay önce yıkılan yol tartışma yarattı!

Konak Gürçeşme'de 3 ay önce yıkılan yol tartışma yarattı!

Gürçeşme'de 3 ay önce yağmurla yıkılan yola, Konak Belediyesi önlem olarak "Dikkat yıkılabilir" levhası astı. Yolda herhangi bir sağlamlaştırma çalışması yapılmaması dikkat çekti.



İzmir'in Konak ilçesi Gürçeşme semti 1170 sokakta, 3 ay önce çöken yol tehlike saçıyor. Yolda çatlaklar devam ederken, çevre sakinleri korku yaşıyor. 3 aydır yolun altındaki boş arazi ile arasına istinad duvarı yapılmıyor. Çöken yol tamamen trafiğe kapatılırken, etrafını tellerle kapatan Konak Belediyesi yolu sağlamlaştırmak yerine "Dikkat yıkılabilir" levhası astı.


Yolun trafiğe kapatılmasını değil, bir an önce sağlamlaştırılarak tekrar hizmete açılmasını isteyen çevre sakinleri, "Bu yol zaten yıkılmış ve tehlike saçıyor. Konak Belediyesi buraya istinad duvarı yapmak yerine etrafını tellerle kapatıp yıkılma tehlikesine karşı levha asarak bizi uyarıyor. Zaten yol yıkılmış ve yıkılmaya devam ediyor. Yıkılan yolu levha mı kurtaracak? Biz buraya uyarı levhası değil istinad duvarı istiyoruz. Evlerimiz de tehlikede. Konak Belediyesi'nin bir an önce yolumuzu kurtarmasını istiyoruz" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön