25 / 04 / 2024

Konsept Halkalı 'nın teslimleri Haziran 2014 'te gerçekleştirilecek!

Konsept Halkalı 'nın teslimleri Haziran 2014 'te gerçekleştirilecek!

Dumankaya Konsept Halkalı 'da 1+1 daireden 3+1 villa seçeneklerine kadar farklı tip daireler yer alıyor. Konsept Halkalı 'da 50 daire için uygun ödemeli satışlar sürüyor.




Dumankaya Pusula Müşteri Hizmetleri kapsamında konut satışından teslime ve teslim sonrasına kadarki tüm süreçte müşterilerine destek sağlıyor. Böylece projeden ev alanlar satıştan teslimata, tapudan satış sonrası hizmetlere, ev kiralamadan döşemeye, yasama alanlarındaki ortak sorumluluklardan bireysel yükümlülüklere, vergi ödemelerinden lobi hizmetlerine kadar danışabileceği bir enformasyon ağı hizmetine sahip oluyor


Halkalıdaki projesi Dumankaya Konsept Halkalımda 1+1 daireden 3+1 villa seçeneklerine kadar farklı tip daireler yer alıyor. Projede 50 daire için uygun ödemeli satışlar sürüyor. 


Dumankaya imzalı Konsept Halkalı'da konutun yanında fuar ve kongre merkezi, alışveriş merkezi, otel ve ticari birimler yer alıyor. Türkiye'nin en büyük fuar alam Tema Park'a yakınlığı üe dikkat çeken projede 1+1,2+1 konutların yanında 3+1 kent villaları da bulunuyor. Daire teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleştirileceği projede, 36 ay sıfır faiz, taksitle öde 46 bin TL az öde, daire tesliminde peşinat ödeme gibi ödeme seçenekleri de sunuluyor. 


AKILLI EVLER SATIYOR 

Yatay mimarisi ile de öne çıkan Dumankaya Konsept Halkalı, 4 bin metrekarelik gölü ve dokunmatik ev özelliği ile de fark yaratıyor. Müşteriler şirket tarafından hazırlanan deneyimleme odasmda projedeki akıllı ev teknolojisini yakından inceliyor. Daire sahiplerine tek bir tuş ile klimayı açıp, müziğin sesini kısabilme, perdeyi kapatıp ışıkları açabilme imkânı sağlayan sistem bu oda içinde tanıtılıyor. 



Dünya


Geri Dön