23 / 04 / 2024

Konut kredisi faiz oranları Mayıs 2020'de ne oldu?

Konut kredisi faiz oranları Mayıs 2020'de ne oldu?

Kredi çekerek ev hayaline kavuşmak isteyen vatandaşlar için bankalar yeni kampanyalar açıklıyor. Peki konut kredisi faizlerinde son durum ne oldu?



Ev ve araba almak isteyen vatandaşlar güncel kredi faiz oranları hakkında araştırmalarına devam ederken bankalar dönem dönem taşıt, konut ve ihtiyaç kredi faiz oranlarıyla ilgili alınan indirim kararlarını vatandaşlara duyuruyor. Takvim'de yer alan habere göre, kredi çekerek konut düşünenler ise bu duyuruları yakından takip ederek güncel faiz oranlarını izliyor. Bir yıllık sürece baktığımızda on binlerce kişi kredi çekmek amacıyla bankalara talepte bulundu. Son olarak Yapı Kredi, konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,89'a indirdiğini duyurdu. Peki konut kredilerinde son durum ne?

YENİ İNDİRİM AÇIKLANDI

Konut kredisi faizini indiren Yapı Kredi'nin sunduğu bu fırsattan yararlanmak isteyenler, kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 0,89 faiz oranlı konut kredisi kullanabiliyor. Aynı zamanda, kampanya kapsamında Yapı Kredi müşterilerine, farklı ödeme plan ve seçenekleri de oluşturuluyor.

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,94

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,94

VAKIFBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,94

GARANTİ BBVA KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 1,09

AKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,99

QNB FİNANSBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 1,28

TEB KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,99

ING KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,99

 

Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?


Geri Dön