29 / 03 / 2024

Konut kredisi faizlerinde yeni indirimler açıklandı!

Konut kredisi faizlerinde yeni indirimler açıklandı!

Bankalar konut kredisi faiz oranlarında yeni bir indirim kararlarını açıkladı. Ev ve araba alacak olanlar kredi faiz oranlarını öğrenmek istiyor. Bu kapsamda bankalar tarafından sunulan fırsatlar devam ediyor. İşte banka banka faiz oranları...



Bankalar tarafından geçen yıldan beri sunulan kredi faiz oranlarındaki çeşitli indirim fırsatları devam ediyor. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; dönem dönem bazı bankalar faiz oranlarında indirim kararlarını duyuruyor. Son olarak bu hafta içinde açıklamalarda bulunan Yapı Kredi, konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,89'a düşürdü. Bu kapsamda kredi çekmeyi düşünenler ihtiyaç, taşıt ve konut kredi faiz oranlarını inceleyip en uygun teklifi öğrenebiliyor.

KREDİ FAİZ ORANLARINDA YENİ İNDİRİM

Bu kapsamda konut kredisi faizlerini düşüren bankanın, sunduğu bu fırsattan yararlanmak isteyenler, kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde aylık yüzde 0,89 faiz oranlı konut kredisi kullanabilecek. Aynı zamanda, kampanya ile Yapı Kredi müşterilerine, farklı ödeme plan ve seçenekleri sunulabilecek.

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,94 (Sıfır konutlar için 0,79)

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,94

VAKIFBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,94

GARANTİ BBVA KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 1,09

AKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,99

QNB FİNANSBANK KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 1,28

TEB KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,99

ING KREDİ FAİZ ORANLARI
Konut kredisi: 0,99

ÖDEME NASIL OLACAK?

10.000 TL kredi ödemesi nasıl olacak? İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 376 lira ödenecek.

7.500 TL kredi ödemesi nasıl olacak? İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 282 lira ödenecek.

5.000 TL kredi ödemesi nasıl olacak? İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 188 lira ödenecek.

NASIL ÖDENECEK?

"Bireysel İhtiyaç Desteği Kredisi" adı verilen uygulamada, temel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri için bireysel segment müşterileri, 10 bin liraya kadar, 6 ayı ödemesiz dönemli, 36 aya kadar vadeli, aylık eşit taksitli kredi kullanabilecek.

Müşterilere, Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaleti ile bu krediden yararlanabilecek. "Bireysel İhtiyaç Desteği Kredisi", bankalar tarafından ortak kriterlerle değerlendirilecek.

BAŞVURULAR, 1 NİSAN'DAN İTİBAREN KABUL EDİLMEYE BAŞLANDI

Müşteriler, Ziraat Bankası, Halkbank ya da VakıfBank'tan yalnızca birine başvuruda bulunabilecek. Başvurular, 1 Nisan tarihinden bu yana kabul edilecek.

Alınan sağlık tedbirleri ile kredi başvurularının öncelikli olarak bankaların mobil uygulamaları veya internet şubelerinde yapılabilecek. Bankalar tarafından başvuru kanallarının açılması ve taleplerin toplanmasından sonra kredi kullandırılması uygun olarak değerlendirilen müşterilerin hesaplarına kredi tutarları aktarılacak olup müşteriler kredi tutarını ATM'lerden çekebilecek.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Alınan sağlık tedbirleriyle kredi başvurularının öncelikli olarak; bankaların mobil uygulamaları veya internet şubeleri aracılığıyla yapılması şartı aranıyor.

ATM'DEN ÇEKİLEBİLECEK

Bankalar tarafından başvuru kanallarının açılması ve taleplerin toplanmasından sonra kredi kullandırılması uygun olarak değerlendirilen müşterilerin hesaplarına kredi tutarları aktarılacak olup müşteriler kredi tutarını ATM'lerden çekebilecek.

Bankalar konut kredisi faizlerini tek tek düşürüyor!

Hangi bankaların konut kredisi faiz oranları düştü?

Konut kredilerinde faiz oranları ne oldu?


Geri Dön