27 / 04 / 2024

Konutta kazanç sağlayan kampanyalar devam ediyor!

 Konutta kazanç sağlayan kampanyalar devam ediyor!

Gayrimenkul sektöründe avantajlı kampanyalar devam ediyor. 31 Mart'ta sona eren Emlak Konut kampanyasından sonra bazı firmalar kampanyaları Nisan sonuna kadar sürdürmeyi tercih ettiler...



Gayrimenkul sektöründe 1 Şubat'ta başlayan ve uzun vadede düşük vade farkıyla konut sahibi olma imkanı veren kampanya 31 Mart'ta sona erdi.



Kampanyaya Emlak Konut GYO ve konut dernekleri çatısı altında katılan firmalar çoğu kampanyalarını Nisan ayı sonuna kadar kendi bünyelerinde devam ettirme kararı aldılar.






DKY İnşaat 
3 projede 0 faiz


DKY İnşaat, DKY ON Kağıthane, DKY Kartal ve DKY Sahil projelerinde 60 aya kadar yüzde 0, 120 aya kadar yüzde 0,45 vade farkı uyguladığı kampanyasını mayısa kadar uzattı. Projelerde 99 ay DKY finansmanıyla ev sahibi olunabiliyor. 


http://www.dkyinsaat.com/


Gül Proje
Peşinde yüzde 20 indirim


Gül Proje Vira İstanbul'da yeni bir kampanyaya imza atıyor.  Kampanya kapsamında konut sahibi olmak isteyenlere Vira İstanbul'dan aldıkları konutlarda peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim sağlıyor.


http://gulproje.com.tr/


Asaf İş Ortaklığı 
Peşinat yüzde 5'e indi


ASAF İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3. İstanbul projesinde nisan sonuna kadar yüzde 5 peşinat ile 60 aya kadar yapılan taksitlendirmelerde vade farksız, 120 aya kadarki taksitlendirmelerde 0,45 vade farkı alınıyor. 


http://www.asafio.com/iletisim



Babacan Holding 
240 ay vadeye devam


Babacan Holding'in Beylikdüzü E-5'te yükselen Babacan Premium projesinde peşinat yüzde 5'e inerken konut alıcıları için ister 0,49'dan başlayan faiz oranları ister 240 ay vade ile konut sahibi olma imkanı da sürüyor.


http://babacanholding.com/



Tekfen 
Hemen teslim 0 peşinat


Tekfen Gayrimenkul'ün, HEP İstanbul projesinde devam eden kampanyasında 0 peşinatla ev alanlar yüzde 80 banka kredisi kullanarak evlerine hemen taşınabiliyor. Kampanyada ayrıca evlerin yarısını ödeyenler, kalan yarısını 2 sene sonra ödeyebiliyor.


http://www.tekfen.com.tr/



Teknik Yapı
100 ayda vade farksız


Teknik Yapı, İstanbul Fikirtepe'deki yeni projesi Uplife Kadıköy'de başlattığı 100 ayda 0 vade farkı uygulamasını devam ettiriyor. Projeden konut almak isteyenlere peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. 


http://www.teknikyapi.com/


Habertürk


Geri Dön