29 / 03 / 2024

Konya Akköşe Yapı yeni hizmet binasında!

Konya Akköşe Yapı yeni hizmet binasında!

Yeni hizmet binasını tamamlayan Akköşe Yapı, toptan ve perakende inşaat malzemesi satışında kalite ve güven endeksli olarak Konya’nın en bilindik markası olmayı hedefliyor.



15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından ekonomi piyasasında ister istetemez bir daralma yaşandı. Ancak Türkiye, bu daralma sürecini hızlı bir şekilde toparlamasını bildi. Döviz kurlarının bir anda yükseliş eğilimine girdiği, borsanın günden güne değer kaybettiği günler hızlı bir şekilde telafi edilerek, ekonomi yeniden sağlam bir zemine oturtuldu. 


Bunda her ne kadar ülkeyi idare edenlerin ve ekonomi piyasasını düzenlemeye çalışanların basiretli tavırları etkili olmuşsa da küçükten büyüğe ekonomiyle doğrudan ilgili yatırımlar yapan firmaların da yatırımdan geri durmaması ve hatta bu süreçte ekonomiye daha çok katkı sağlayabilmek adına daha büyük hedefler belirleyerek daha büyük adımlar atması da çok önemliydi. 


Konya’da da birçok firma, 15 Temmuz öncesinde neyse, 15 Temmuz sonrasında da aynısını yapmaya çalıştı. Yani bu süreçte ‘önümüzü bir görelim’ diyerek yatırımlarına ara vermek yerine ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda yürümeye devam etti. 


Özellikle birçok sektörün lokomotifi olan inşaat sektöründe girişken firmaların büyük bir özgüvenle attığı adımlar ekonomi piyasasının yeniden hareketlenmesinde etkili oldu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kendinden emin bir şekilde yoluna devam eden ve ekonomiye daha fazla katkı sağlayabilmek için yatırımlarını sürdüren firmalardan biri de Akköşe Yapı.


Akköşe Yapı, Türkiye’nin ilk ve en büyük seramik banyo ürünleri markası olan Vitra’yı tüm ürün grupları ile (seramik, vitrifiye, armatür, banyo ve mutfak dolapları) yeni mağazasında sizlerle buluşturuyor.


Vitra Bölge Müdürü Serkan Çoban, Vitra Mimari Ekibi Ergül Ataktürk ve Melek Koçak, Vitra Bölge Sorumları Emre Saraç ve Zahid Uludağ ile toplantı yapan Akköşe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Ukdem, “Bir dünya markası olan Vitra’yı, Akköşe Yapı olarak vizyon ve hedeflerimizle, bölgede tali ve perakende müşterilere en iyi şekilde sunmak istiyoruz. Temel hedefimiz olan müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için yeniliğe açık, yetişmiş, deneyimli bir ekiple bunu başaracağımıza inanıyoruz. Özgün ve yenilikçi tasarımları ile kullanıcısına onlarca alternatif sunan markayı, doğru ve etkin bir teşhir yapabilmek için Vitra ve firmamızın deneyimli mimarları çalışmalarına devam ediyor” ifadelerini kullandı. 



Konya Yenigün


Geri Dön