19 / 04 / 2024

Konya'ya Toplu Ulaşımda Erişilebilirlik Ödülü verildi!

Konya'ya Toplu Ulaşımda Erişilebilirlik Ödülü verildi!

Transist 2014 Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı kapsamında Türkiye’de toplu ulaşımın en iyilerine ödülleri verildi. Yapılan değerlendirme sonucunda, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne “Erişilebilirlik Ödülü” verildi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Transist 2014 Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı” İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı.

“Değişen Dünya İçin Ulaşım Teknolojileri Trendleri”nin ele anıldığı sempozyum ve fuar kapsamında bu yıl ilk kez toplu ulaşımın en iyileri belirlendi. Mükemmellik kültürünün toplu ulaşım hizmeti veren kuruluşlarca benimsenmesi ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla belirlenen kriterler çerçevesinde yapılan değerlendirme sonucunda Konya Büyükşehir Belediyesi, “Erişilebilirlik Ödülü” verildi. Değerlendirmede, altyapı ve yatırım, çevreye duyarlılık ve enerji, finansal caziplik, hizmet kalitesi, işletme ve verimlilik, sağlık ve güvenlik, teknolojik faydalanma başlıkları esas alındı.

Konya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön