26 / 04 / 2024

Koordinat Çayyolu'nda Ocak 2019'da ödemeli kampanya!

Koordinat Çayyolu'nda Ocak 2019'da ödemeli kampanya!

YP İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Koordinat Çayyolu projesinde Ocak 2019'da ödemeli kampanya 31 Ekim'de sona erecek.



Ankara’nın en gözde konut projelerinden Koordinat Çayyolu’nda, Emlak Konut GYO işbirliğiyle gerçekleştirilen “Ocak 2019’da” başlayan ödemeli, “2017’nin en büyük konut kampanyası”, 31 Ekim’de bitecek.


Projeyi hayata geçiren YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, 20 yılda çok sayıda inşaat projesini başarıyla tamamlayan firmalarının en seçkin projelerinden birinin de “Koordinat Çayyolu” olduğunu kaydetti.


Lokasyonundan; mimari yapısı, yaşam kurgusuna kadar tüm detayları ile Ankara’nın en beğenilen, değerini her daim koruyacak Koordinat Çayyolu’nun, ödeme kolaylığı ile de öne çıktığını vurgulayan Çankaya, “Emlak Konut GYO işbirliği ve güvencesiyle düzenlenen yüzde 5 peşinat ve Ocak 2019’da başlayacak ödeme takvimli kampanya, 2017’nin en büyük konut kampanyası… Kısa süre önce başlayan kampanyaya son katılım tarihi ise 31 Ekim. Yani önümüzde bir aydan daha kısa süre kaldı. Bu nedenle Ankaralı yatırımcıların hem projedeki arzu ettikleri konut tipini edinmeleri, hem de fırsatı kaçırmamaları için biraz hızlı davranmalarını öneriyorum” dedi.


koordinatcayyolu.com.tr




Geri Dön