26 / 04 / 2024

Koraltürk, yemek masalarını bilardo keyfine dönüştürdü!

Koraltürk, yemek masalarını bilardo keyfine dönüştürdü!

Özel patentli menteşeler ile yemek masalarını bilardo masasına dönüştüren Koraltürk, bu ürünüyle otellerin süitlerine, rezidans dairelere, ofislere ve lüks villara girmeyi hedefliyor



Bilardo masası üretimlerini 1991 yılından bu yana sürdürdüklerini aktaran Koraltürk Bilardo ve Mobilya Genel Müdürü Miray Koraltürk, firmanın 1994 yılında Avrupa ülkelerine bilardo masası ihraç ederek yurtdışına adım attığını, 2000li yıllarda da ABDye özel masalar ihraç etmeye başladığını söyledi. ABD için üretilen özel masaların firmaları için dönüm noktası olduğuna değinen Koraltürk, ABD için ürettiğimiz özel tasarım ürünümüzde kullandığımız menteşeyi farklı bir yöntemle kullanmaya karar vererek yemek masası şeklinde bilardo masalarımızı üretmeye başladık. Bu ürünlerimiz beş yıllık Ar-Ge çalışmalarının sonucu. Herkesin evinde bilardo masası kullanmak için alanı olmayabilir ama Flap Model bilardolu yemek masalarımız iki fonksiyonu tek üründe birleştirerek yerden tasarruf sağlıyor. Flap Model masaları dünyada üreten ilk firma olduğumuzdan dolayı  ürünümüze Avrupa  ve Türkiyede hem faydalı model patenti hem de ürünümüzde kullanılan 270 derece açılabilen menteşe  için patentler alındı diye konuştu.

Gelen talepler üzerine kristal taşlarla süslü özel bilardo masaları yaptıklarını söyleyen Koraltürk, Özel altın veya gümüş varak çalışmalı yemekli bilardo masalarımızı Rusya ve Dubai pazarına sunuyoruz dedi. Koraltürk, yemek masası bilardo olan ürünlerini dünya bilardo federasyonun belirlediği ölçü ve standartlarda ürettiklerini, kullanışlılığına dair olumlu dönüşler aldıklarından dolayı ürüne 10 yıl garanti verdiklerini kaydetti. Koraltürk, masanın kullanımına dair de şu bilgileri verdi: Masamızda, patentli mekanizması sayesinde sağ ve sola kolay açılımıyla bilardo keyfine geçiliyor. Masanın konseptinde sandalye yerine masa yanlarına oturma bankı yapılıyor. Oturma bankları masanın altına sürülüp yerden tasarruf sağlanıyor.

DÜNYA


Geri Dön