20 / 04 / 2024

KORAMIC dayanıklı otopark sistemlerini tanıttı!

KORAMIC dayanıklı otopark sistemlerini tanıttı!

İnşaat sektörünün gereksinimlerini karşılamada köklü tecrübeye sahip; yenilikçi ürünleri ile de sektöre yeni bir soluk kazandıran KORAMIC, dayanıklı ve mükemmel otopark sistemlerini pazara sundu.




Koramic Yapı Kimyasalları, epoksi ve poliüretan esaslı zemin ürünleri ile endüstriyel zemin kaplama pazarında iddialı bir başlangıç yaptı. İnşaat sektörüne mükemmel çözümler yaratan Koramic Yapı Kimyasalları; CERMIX markası ile dayanıklı ve dekoratif Otopark Sistemleri ile farklılığı ortaya koyuyor. 

 

Döşeme betonu üzerine uygulanan Epoksi Esaslı Astar, Kuvars, Epoksi Esaslı Kaplama ve Son Kat Boyalar’dan oluşan ürünler sayesinde mükemmel görünümlü otoparklar gün yüzüne çıkıyor. CERMIX ürünleri ile betona yapışma mukavemeti yüksek, çizilmeyen, hijyenik, kolay temizlenen, kimyasallara dayanıklı alanlar ve otoparklar yaratılıyor.

 

CERMIX zemin kaplamaları ürünleri, farklı kombinasyonlarla bir arada kullanılabilme özelliğine sahip ve böylelikle farklı ihtiyaçlara cevap verebiliyor. Dayanıklı ve mükemmel bir otopark için sunulan çözüm seti ise şu şekildedir:

 

1-      Döşeme Betonu


2-      Epoksi Esaslı Astar Malzemesi: CERMIPRIME EP


İki komponentli, epoksi esaslı, solventsiz ve renksiz bir astar ve emprenye malzemesi olan CERMIPRIME EP, beton yüzeylerin kaplanmasında emprenye ve astar malzemesi olarak, içerisine kuvars ilave edilerek de kaplama, tamir ya da mortar olarak kullanılır. Epoksi ve poliüretan esaslı kaplamaların altında astarlama malzemesi olarak uygulanır. Düşük viskozitesi sayesinde yüksek penetrasyon sağlayan CERMIPRIME EP, böylelikle beton mukavemetini de artırarak kendinden sonra gelen katlara yapışma köprüsü olmaktadır. Betona yapışma mukavemeti oldukça yüksek olan CERMIPRIME EP, beton yüzeyler üzerinde tozumanın engellenmesi amacıyla uzun süreli olarak kullanılabilmektedir.

 

3-      Kuvars


0,200 – 0,500 mm dane boyu dağılımında yüzeye serpilir.

 

4-      Epoksi Esaslı Arakat Malzemesi: CERMIFLOOR EP 1C


İki komponentli, epoksi esaslı, solventsiz ve renksiz, mükemmel mekanik aşınma ve kimyasal dayanıma sahip, hijyenik ve temizlemesi kolay bir zemin kaplama malzemesi olan CERMIFLOOR EP 1C, özellikle kimyasallara karşı son derece dayanıklı bir kaplama malzemesidir. Fabrikalar, depolar, alışveriş merkezleri, atölyeler, uçak hangarları, okullar, hastaneler, ilaç sektörü, su tankları, gıda sektörü, laboratuvarlar, arıtma tesisleri, ağır forklift ve korozif kimyasalların kullanıldığı alanlarda metal veya beton üzerine son kat self levelling malzemesi olarak da kullanılmaktadır.

 

5-      Epoksi Esaslı Son Kat Malzemeleri: CERMICOAT EP ya da CERMICOAT EP TIXO


İki komponentli, poliüretan esaslı, solventsiz, renkli; parlak yüzey bitişli son kat koruma ve kaplama malzemesi olan CERMICOAT EP ve CERMICOAT EP TIXO mekanik aşınma ve kimyasal dayanımları oldukça yüksek, kolay temizlenebilen, çizilmeyen, hijyenik ve iç mekanlarda kullanılan ürünlerdir. CERMICOAT EP ve CERMICOAT EP TIXO fabrikalar, depolar, alışveriş merkezleri, atölyeler, uçak hangarları, okullar, hastaneler, ilaç sektörü, su tankları, gıda sektörü, laboratuvarlar ve otoparklarda son kat koruma ve kaplama malzemesi olarak kullanılırlar. Portakal kabuğu deseni istenildiği taktirde son kat malzemesi olarak CERMICOAT EP TIXO tercih edilmelidir.



Geri Dön