28 / 03 / 2024

Koray Pekkol'den 1 TL ön peşinatla 49 bin TL'ye konut!

Koray Pekkol'den 1 TL ön peşinatla 49 bin TL'ye konut!

Kuşadası'nda Koray Pekkol Yatırım Danışmanlığı tarafından başlatılan ve TOKİ'den daha ucuz olduğu iddia edilen 1 TL ön peşinatla daire kampanyasını ünlü manken Tuğba Özay tanıttı



Kuşadası'nda inşaat sektörünün marka isimlerini bünyesinde toplayıp, konut sektörüne yeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen Koray Pekkol Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, 'TOKİ'den daha ucuz' sloganıyla, 80 metrekareden başlayan bin konutun ilk etabını 1 TL ön peşinatla 49 bin TL'den satışa sunuyor. Koray Pekkol Yatırım Danışmanlığı'nın Ege Mahallesi'ndeki yeni ofisinin açılış törenine Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek ve ünlü manken Tuğba Özay ile birlikte kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Açılışta konuşan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası'nın yeni bir yapılanma sürecine girdiğini belirterek, her alanda markalaşma ve kaliteye büyük önem verdiklerini söyledi. Konuşmaların ardından Koray Pekkol Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı merkez ofisi Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından açıldı.

Açılış töreninin ardından ünlü manken Tuğba Özay, "TOKİ'den daha ucuz" sloganıyla satılan konutların tanıtımını yaptı. 1 TL ön peşinat yatırarak, kendisi de ev sahibi olan Tuğba Özay, "Zaten Kuşadası'nda yaşayan akrabalarım var. 1 TL ön peşinat ödeyerek kampanya katılmak mümkün. Koray Pekkol firması, 80 metrekareden başlayan bin konutun ilk etabını 1 TL ön peşinatla 49 bin TL'den satışa sunuyor. Herkesin bu kampanyaya katılmasını bekliyorum" dedi.

Sabah Emlak


Geri Dön