26 / 04 / 2024

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire!

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire!

Firma: Ege Yapı

Proje: Kordon İstanbul

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire seçenekleri stüdyodan 4+1'e kadar değişiyor. Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor...



Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım değerine sahip.  Ege Yapı  imzası taşıyan Kordon İstanbul Evleri'nde 10 bin TL peşinat avantajının yanı sıra 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı da sunuluyor.

Ege Yapı tarafından inşa edilmekte olan Kordon İstanbul Evleri, ''İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla tanıtılıyor. Proje Kağthane Cendere Caddesi üzerinde yükseliyor. 

Kordon İstanbul'da daire büyüklükleri 41 metrekare ile 226 metrekare arasında değişiyor. Kordon İstanbul projesi toplam 559 daire ve 55 adet mağazadan oluşuyor.

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinde değişiyor. Levent ve Maslak’a komşu olan Kordon İstanbul konum olarak TEM’e 2 dakika, Havaray ve metroya yürüme mesafesinde yükseliyor.       

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire fiyatları 505 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı ve Etstur işbirliği ile ​​​​​​​Kordon İstanbul projesinden ev alanlara 42 bin TL'ye kadar seyahat çeki hediye ediliyor.

Projede; özel sinema salonu, kütüphane, sanat atölyesi, karaoke odası, hobi odaları, misafir odası, müzik stüdyosu, çocuk oyun kulübü bulunuyor.
​​​​​​​

Kordon İstanbul Evleri adres: Adres: Cendere Caddesi No:41 Kağıthane/İstanbul      
  

Tel: (0850) 222 53 43      
Web: http://www.kordonistanbul.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön