26 / 04 / 2024

Körfez'in gözü Sinpaş projelerinde!

Körfez'in gözü Sinpaş projelerinde!

Doha'da geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 2. Expo Turkey by Qatar'da Sinpaş GYO da yerini aldı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Gacemer, "Körfez’in gözü Sinpaş projelerinde" dedi. 



Katar'ın başkenti Doha'da 17-19 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenen 2. Expo Turkey by Qatar'da türk gayrimenkulünün yıldızları yer aldı. Sinpaş GYO İstanbul,  Ankara  ve Bursa’da geliştirdiği temalı konut projeleriyle hem yerli hem de yabancı konut alıcısı ve yatırımcısının en çok tercih ettiği marka olarak dikkat çekmeyi sürdürdü.

 

Önemli isimler Sinpaş GYO standında


Sinpaş GYO'nun 2. Expo Turkey by Qatar'daki standını Kraliyet ailesi üyesi H. E. Sheikh bin Jassim Al Thani, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, MÜSİAD Genel Başkanı Abddurrahman Kaan ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ziyaret etti. Sinpaş Queen Bomonti ve Bursa Modern projeleri fuarda yoğun ilgi gördü.

 

Körfez in gözü Sinpaş projelerinde!


Bursa Aqua City Mart'ta lansmana çıkacak


Sinpaş GYO standında konuşan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer projeler hakkında bilgi verdi. Gacemer, "Geçen yıla göre bu yıl zamanlama ve lokasyon daha iyi planlanmış. Önemli misafirler ağırladık. Satışlar da daha iyi ancak bizim için bu tür fuarlar satıştan ziyade markamızı, ürünlerimizi, şehirlerimizi, ülkemizi tanıttığımız fuarlardır. Burada Bursa Modern projesinin hemen yanında yer alan Bursa Aqua City projemiz hakkında bir ön bilgi verdik. Bursa Aqua City projemizin Mart ayında lansmanını yapmayı planlıyoruz." dedi. 


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer: Körfez’in gözü Sinpaş projelerinde

Seba Gacemer, Sinpaş olarak uluslararası alanda faaliyet göstermeye başladıklarını ifad etti. Sinpaş olarak Körfez ülkeleriyle her zaman yakın ilişkiler içinde olduklarını ifade eden Gacemer, "Bu bölgede düzenlenen fuarlara sık sık katılarak projelerimizi yatırımcılara tanıtma fırsatı buluyoruz. Katar da aynı şekilde yakın takibimizde. Katar, körfez bölgeleri içinde en iyi ekonomik performans gösteren ülke. Dünyanın en rekabetçi 18. ekonomisi olmakla beraber son yıllarda Türkiye-Katar ticaret hacmi de artış göstermiş durumda. Katarlı gayrimenkul yatırımcıları da İstanbul ve Bursa projelerimize oldukça ilgi gösteriyorlar. Bir milyon dolarlık ev alana Türk vatandaşlığı verilmesi, KDV’de yapılan indirimlerle bu yıl yabancıya yapacağımız satışlarla sektör hedefimiz olan 5 milyar doları yakalayacağımızı umuyoruz." şeklinde konuştu.

 

https://sinpasgyo.com/

 


Geri Dön