26 / 04 / 2024

Körfezli heyet Urtim’in teknolojik ürünlerine hayran kaldı!

Körfezli heyet Urtim’in teknolojik ürünlerine hayran kaldı!

Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olan URTiM, 39. Yapı Fuarı kapsamında Türkiye’ye gelen satın alma heyetini ağırladı. Satın alma heyeti URTİM’in ileri teknoloji ile üretilen ve inşaatı kolaylaştıran ürünlerine hayran kaldı.



Birleşik Arap Emirlikleri, Fas ve Tunus’tan gelen satın alma heyeti URTİM’in yapımında yer aldığı Çamlıca Camii gibi mega projeleri gezdi ve Fabrika ziyareti gerçekleştirerek ürünleri hakkında bilgiler aldı. Satın alma heyeti URTİM’in ileri teknoloji ile üretilen ve inşaatı kolaylaştıran ürünlerine hayran kaldı. 


URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, ziyaret kapsamında gelen heyetin özellikle yeni geliştirdikleri ürünler ve üretim teknolojileri ile ilgili olumlu tepkiler aldıklarını söyledi. 


Çamlıca Camii’nde kullandıkları iskele ve kalıp sistemlerinin Körfezli heyet tarafından bir hayli beğenildiğini vurgulayan Serdar Urfalılar, “Çamlıca Cami Türkiye’nin sembollerinden biri olacak. Bu projede kullandığımız teknolojiler heyeti etkiledi. Ürünlerimizi tercih etmeleri konusunda fark yarattı” dedi.    


Proje ve distribütörlük anlamında güzel bağlantılar kurduklarını aktaran Serdar Urfalılar, “Yıl içinde yurt dışından getireceğimiz alım heyetleriyle ihracatımızı artırmayı planlıyoruz. Bu organizasyon bunlardan ilkiydi. Yakın zamanda bu ziyaretin satın alma ve iş birliğine dönüşeceğine inanıyorum” dedi.


Yılın ikinci yarısında ekonomik durgunluk havasının ortadan kalkacağını vurgulayan Serdar Urfalılar, “Petrol fiyatlarındaki düşüşle beraber yaşanan küresel ekonomik durgunluk dolayısıyla piyasalar beklemede. Fakat yılın ikinci yarısından itibaren piyasalarda hareketlilik bekleniyor ve bu da bizim işlerimize olumlu olarak yansıyacak” diye konuştu. 



Geri Dön