26 / 04 / 2024

Koru Florya ne zaman teslim?

Koru Florya ne zaman teslim?

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde bulunuyor. 7 blok halinde inşa edilen Koru Florya projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 175 bin liradan başlangıç gösteriyor



Koru Florya projesi  Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife  ortaklığında inşa ediliyor.  Koru Florya  ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim.


İstanbul Avrupa yakasında Florya'da hayata geçirilen Koru Florya projesi 7 blok halinde yükseliyor. Koru Florya projesi 298 adet konut ve 301 adet mağazadan meydana geliyor. 


Koru Florya Evleri satılık daire fiyatları 1 milyon 175 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kor Florya projesinde banka kredisi ile ya da firma bünyesinde vadelendirme imkanı bulunuyor. 


Koru Florya ne zaman teslim?

Koru Florya ne zaman teslim sorusuna Haziran 2014 olarak yanıt veriliyor. Projede daireler 3 oda 1 salondan 7 oda 2 salona kadar farklı tiplerde tasarlandı.


Koru Florya projesis sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor.


Aydınlı Grup Koru Florya adres bilgileri: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul


Koru Florya iletişim

Aydınlı Grup Koru Florya telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com


projeye sor



Geri Dön