25 / 04 / 2024

Koru Florya ödeme koşulları!

Koru Florya ödeme koşulları!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Aydınlı Grup Koru Florya projesinde 298 adet daire ile 301 adet ticari ünite bulunuyor. Koru Florya ödeme koşulları 60 ay vade farksız ev sahibi olma fırsatı sunuyor...



Koru Florya projesi Aydınlı, Vizyonlife, Metal Yapı Konut ve ARKE ortaklığıyla İstanbul Avrupa yakasında Florya bölgesinde Şenlikköy'de inşa ediliyor. Projede 298 adet daire ile 301 adet ticari ünite yer alıyor.


Aydınlı Grup  Koru Florya  projesinde 3+1'den 7+2'ye kadar konut alternatifleri bulunuyor. Satılık konut fiyatlarının 1 milyon 100 bin liradan başlangıç gösterdiği projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Koru Florya ödeme koşulları firma bünyesinde şekilleniyor.


Koru Florya ödeme koşulları!

Koru Florya ödeme koşulları kapsamında 60 ay vade farkı olmadan firma bünyesinde ödeme imkanı sunuluyor.


280 bin inşaat alanına sahip olan Koru Florya projesinde 920 araç kapasiteli otopark bulunuyor. Aydınlı Grup Koru Florya AVM alanı ise 77 bin 500 metrekare olarak belirlendi.


Bu yıl sonunda konut teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanan projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness merkezi, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları mevcut.


Koru Florya Evleri nerede?


Koru Florya adres: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul



Aydınlı Grup Koru Florya iletişim:


Koru Florya telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön