28 / 03 / 2024

Koru Florya satılık daire fiyatları ne kadar?

Koru Florya satılık daire fiyatları ne kadar?

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya satılık daire fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 298 adet daireye yer verilen Koru Florya Konutlarında daireler bu yıl sonunda sahiplerine teslim edilecek...



Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, Vizyonlife ve ARKE tarafından hayata geçirilen  Koru Florya  projesi İstanbul Florya'da inşa ediliyor. Koru Floya satılık daire fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


298 adet konuttan meydana gelen Koru Florya projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 2 salon, 6 oda 2  salon ve 7 oda 2 salon tipinde konut alternatifleri sunuluyor.


Koru Florya satılık daire fiyatları ne kadar?

Koru Florya satış ofisi ile 444 8 252 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. Koru Florya satılık daire fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak projede yer alan daireler 1 milyon 150 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 


2013 yılının sonunda teslimleri gerçekleşecek olan Koru Florya Konutlarında ayrıca 301 adet ticari birim bulunuyor.  Koru Florya ödeme planı bilgisine göre firma bünyesinde sunulan ödeme seçeneklerinden veya banka kredisi kullanılarak projeden konut alınabiliyor.


Koru Florya Evleri nerede?

Aydınlı Grup Koru Florya adres: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul


VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın


Koru Florya iletişim bilgisi:

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön