19 / 04 / 2024

Koşuyolu Konakları fiyatları!

Koşuyolu Konakları fiyatları!

Firma: Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat

Proje: Koşuyolu Konakları

Koşuyolu Konakları fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Az katlı konutların butik şıklıkla bir araya geldiği Koşuyolu Konakları'nda 58 daire bulunuyor. 



Koşuyolu Konakları'nda E-5 Karayolu çok yakında yer alıyor.  Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat  ortaklığında inşa edilen projede A, B, C ve D blokları bulunuyor. 

B ve D bloğun arasında çocuk parkının planlandığı  Koşuyolu Konakları  projesinde Koşuyolu Parkı, kafeler ve restoranlar da yapılacak. 

Koşuyolu Konakları fiyatları!

Koşuyolu Konakları İstanbul Kadıköy Koşuyolu'nda inşa ediliyor. 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2, ve 5+2 şeklinde daire tiplerinden meydana gelen projede daire alanları 93, 100, 131, 224 ve 235 metrekare olarak değişiyor. 

Bahçe ve dubleks daire seçenekleriyle inşa edilen projede metrekare bazında fiyatlar 15 bin TL'den başlıyor. 4 bloktan oluşan projede teslimlerin 2019 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 

Koşuyolu Konakları fiyatları!

Koşuyolu Konakları projesi konum olarak; Marmaray'a yürüme mesafesinde,  otoban ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 5 dakika ve Avrasya Tüneli'ne 1 dakika uzaklıkta yükseliyor.

Arsa alanı 4 bin 327 metrekare, inşaat alanı 14 bin 210 metrekare olarak açıklanan Koşuyolu Konakları'nda peyzaj alanına 3 bin 242 metrekare ayrıldı.

Koşuyolu Konakları fiyatları!

Koşuyolu Konakları projesi kafe, AVM, özel okul ve hastanelere yürüme mesafesinde yer alıyor. Projenin sosyal alanları arasında; sauna, fitness, çocuk oyun alanı, kapalı yüzme havuzu ve piknik alanı bulunuyor. 

 

 


Tel: 0554 196 33 33

Web: Koşuyolu Konakları

Ezgi Delibeyoğlu/ Emlakkulisi.com
 

 

 


projeye sor



Geri Dön