26 / 04 / 2024

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Marmara Bölgesi’nin en önemli sağlık kuruluşlarının başında gelen KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kaba inşaatı bitti. Dev sağlık kampüsünün bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.




Avrupa standartlarının üzerinde hizmet veren Marmara Bölgesi’nin en önemli sağlık kuruluşlarının başında gelen KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin inşaatı tamamlandı. 

Özgür Kocaeli Gazetesi'nden Cemalettin Öztürk'ün haberine göre, KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, hastalara verilecek hizmeti bir üst seviyeye taşıyacak olan yeni poliklinik binasının kısa süre içerisinde açılması bekleniyor.

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi nin kaba inşaatı bitti!

Temmuz'da açılacak

Poliklinik binası ile ilgili bilgi veren KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Binanın tamamlanması için ödenek çıkarttık. Normalde eylül-ekim aylarında açılması planlanan poliklinik binasını Haziran-temmuz ayında hizmete açacağız” diye konuştu.  

Kaba inşaatı bitti

Haziran veya temmuz aylarında hizmete açılması beklenen poliklinik binasının kaba inşaatı tamamlandı. Projede ince işçiliklerin sürdüğünü söyleyen KOÜ rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Poliklinik binası, otopark ve helikopter pistiyle birlikte modern ve gelişmiş sağlık hizmetlerini vatandaşlara sunacak. Yeni poliklinik binası, sağlık sektöründe Marmara Bölgesi’nin parlayan yıldızı olan KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ni bir üst seviyeye taşıyacak.”  açıklamasında bulundu.


Geri Dön