20 / 04 / 2024

Kozyatağı City's için geri sayım başladı!

Kozyatağı City's için geri sayım başladı!

Türkiye'deki ilk açılan alışveriş merkezlerinin ilk sırasında yer alan Kozyatağı Carrefour Alışveriş Merkezi, 1993'ye Türkiye'nin en büyük Hipermarketi Carrefour Türkiye ismiyle kapılarını açtı. Ünlü AVM, bir süredir yenileme yatırımları sebebiyle kapalı duruyordu. Açılış için geri sayım başladı.



Türkiye'deki ilk açılan alışveriş merkezlerinin ilk sırasında yer alan Kozyatağı Carrefour Alışveriş Merkezi, 1993'ye Türkiye'nin en büyük Hipermarketi Carrefour Türkiye ismiyle kapılarını açtı. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; 1996'da AVM bölümü de ilave edilerek, Kozyatağı Carrefour AVM şeklinde faaliyetlerine devam etti. Kozyatağı Carrefour AVM, İstanbul ve Türkiye'deki en önemli perakende noktalarından biri. 

İstanbul'un en değerli konumlarından biri olan Kozyatağı'nda, 126 dönüm büyüklüğünde bir arazide konumlanan Kozyatağı Carrefour AVM, E5 ve E6 Otoyolunun kesiştiği stratejik bir lokasyonda yer alıyor. Kozyatağı Carrefour AVM, İBB'nin yeni metro ağında, İstanbul'un en önemli 5 HUB istasyonundan biri şeklinde 'Kocyatağı' Metro HUB bağlantısının merkezinde bulunuyor. Bu niteliğiyle dünyanın sayılı AVM'lerinden olma şansını yakalıyor. 

Kozyatağı City s için geri sayım başladı!

AVM'de 30 bin metrekare büyüklüğe sahip CarrefourSA Hipermarket, 200 ulusal ve uluslararası perakende markasına ek olarak Bauhaus da yer alıyor. Senede ortalama 21 milyon ziyaretçi rakamının yakalandığı ünlü AVM, bir süredir yenileme yatırımları sebebiyle kapalı duruyordu. 

Kuyumculuk sektöründeki önemli isimlerden olan Gülaylar Group'un olan AVM'de açılış hazırlıkları başladı. Alınan bilgilere göre açılış sürprizli yapılacak. Öncelikle AVM'nin ismi değişiyor. Gülaylar Group, AVM'nin yeni isminin Kozyatağı City's olmasına karar verdi. 

Gülaylar Group, Nişantaşı City ve Meydan AVM'nin de sahibi. Bu arada CarrefourSA Hipermarket'inde faaliyetlerini sürdüreceği belirtildi.


Geri Dön