26 / 04 / 2024

Kuleli Evleri yatırımcıları 6 yılda yüzde 400 kazandı!

Kuleli Evleri yatırımcıları 6 yılda yüzde 400 kazandı!

Firma: Yıldırım Yapı Grubu

Proje: Kuleli Evleri

Yıldırım Yapı Grubu, 2011'de inşaatına başlanan Kuleli Evleri projesinde yatırımcılarını yüzde 400 kazandırdı.



Yıldırım Yapı Grubu,  Kuleli Evleri  projesinin inşaatına başladığı 2011'den beri yatırımcılarını yüzde 400’lük bir kâr marjı ile memnun etti. 

Kuleli Evleri projelerinden metrekaresini 1.800 TL'ye daire satın alanlar, 2017'de dairelerini 6 yılda yüzde 400’lük bir karla metrekaresini 8 bin TL'den satarak karlı bir yatırım gerçekleştirdiler.
 
1972 yılından çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Yıldırım Yapı Grubu, İstanbul Bomonti’deki Kuleli Evleri Bomonti projesinin ilk etabı 2014 yılında, 2.etabı ise 2017 yılı son çeyreğinde tamamlandı. 

Yıldırım Yapı Grubu’nun Kuleli Evleri projesi, 6 yılda yüzde 400 artış ile Türkiye’de yapılan konut projeleri içinde en üst sırada yer aldı. Kuleli Evleri projesinden 2011 yılında metrekaresi 1.800 TL'ye daire satın alan vatandaşlar, 2017 yılına dairelerini metre karesini 8 bin TL'den satarak gayrimenkullerinde yüksek kar oranı elde etti.


 
Konut Projelerinde Üç Önemli Faktör: Konum, Tecrübe ve Satış Sonrası Hizmet

Projelerin konumun özellikle müşteri tercihlerinde belirleyici bir faktör olduğunu söyleyen  Yıldırım Yapı Grubu  Başkan Yardımcısı Kubilay Yıldırım, “Bomonti, son yıllarda değeri hızla artan İstanbul’un en önemli semtlerinden biri oldu. Semtin İstanbul’un merkezi Şişli’de   olması, hastaneler, üniversiteler, restaurantlar, cafeler, sinemalar, oteller ve konut projelerinin yer alması semtin hızlıca değerlenmesini sağladı. Konumun yanı sıra konut projelerinin değerlenmesindeki bir diğer faktörün tecrübe olduğunu son zamanlarda özellikle Bağdat caddesindeki dönüşümün kötü örneklerinde görüyoruz. Hızla çoğalan, geçmişi ve tecrübesi olmayan kalfa müteahhitler hem sektöre hem de vatandaşa büyük zararlar verdi. 2016-2017 yıllarında Kadıköy’de bitirilemeyen pek çok kalitesiz yapı öyle görünüyor ki vatandaşın yıllarca kirada kalmasına sebep olacak” dedi.
 
Yıldırım, Kuleli Evleri Bomonti projesinin değerlenmesindeki en önemli sebeplerden birinin satış sonrası hizmet kalitesi olduğunu belirterek, projelerinde bina oturumu başladıktan 2 yıl sonraya kadar bina yönetimini üstlendiklerini, diğer yandan dairelerde oluşabilecek herhangi bir hatayı gidermek üzere de 5 yıl boyunca teknik ekip hizmeti sunduklarını söyledi.


http://www.kulelievleri.com

 


projeye sor



Geri Dön