28 / 03 / 2024

KuleRAMS projesinde fırsatlardan fırsat beğenin!

KuleRAMS projesinde fırsatlardan fırsat beğenin!

Hayata geçirdiği projelerle geleceğin yaşam alanlarını tasarlarken ödeme kolaylıkları sunmayı ihmal etmeyen Rams Yapı, şimdi de KuleRAMS projesindeki avantajlı ödeme fırsatları ve cazip indirim oranlarıyla dikkat çekiyor.



Hayata geçirdiği projelerle geleceğin yaşam alanlarını tasarlarken ödeme kolaylıkları sunmayı ihmal etmeyen Rams Yapı, şimdi de KuleRAMS projesindeki avantajlı ödeme fırsatları ve cazip indirim oranlarıyla dikkat çekiyor. Rams Yapı güvencesiyle Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de hem yatırım hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak isteyenler KuleRAMS’ın ayrıcalıklı dünyasında fırsatlardan fırsat beğeniyor!


FIRSAT 1: %25’İ PEŞİN, KREDİSİ OCAKTA, İNDİRİMİ %7!

KuleRAMS’taki kampanya kapsamında sunulan ilk fırsatta ev sahibi olacakları; %25'i peşin olarak ödeyip, %75’lik kısmın geri ödemesini Ocak 2017’de başlayacak banka kredisiyle ödeyerek anında %7 indirim kazanma imkanı bekliyor!


FIRSAT 2: PEŞİNDE 10 NUMARA FIRSAT, %10 İNDİRİM!

KuleRAMS’ın ayrıcalıklar dünyasında düşledikleri yaşam ve yatırım fırsatını kaçırmak istemeyenlere sunulan ikinci fırsatta ise onları, peşin ödemeye özel anında %10 indirim bekliyor!


SON GÜN 30 EYLÜL!

30 Eylül’e kadar devam edecek, birbirinden cazip avantajlarla dolu bu kampanyadan yararlanmak ve daha detaylı bilgi almak için 0507 861 17 76 / 0216 470 00 88 nolu telefonları arayabilir ya da KuleRAMS satış ofisini ziyaret edebilirsiniz. 


SADECE BİR EV DEĞİL, HAYATA AÇILAN YEPYENİ BİR SAYFA…

Şerifali'e göz kamaştırıcı bir mimariyle tek blok olarak yükselen KuleRAMS, merkezi konumu, değerli lokasyonu, göz alıcı mimarisi, her biri güneşten maksimum yararlanacak şekilde tasarlanan daireleri ve bir ailenin sahip olmak isteyeceği her şeyi sunan bir yaşam konsepti sunuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerden oluşan KuleRAMS, ev sahibi olmak isteyenlere sadece bir ev değil, yaşamlarında yepyeni bir sayfa açmayı vaadediyor. İçinde keyif, mutluluk, güven, huzur, yatırım ve daha pek çok şeyin olduğu bir sayfa…


HEM ŞEHRİN MERKEZİNDE HEM DE ŞEHRİN GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAKTA...

Ataşehir'in yanı başındaki Şerifali'nin en güzel noktasında şehrin her noktasına yakın, gürültü ve kargaşadan da bir o kadar uzak bir yaşam sunan KuleRAMS; merkezi konumu ve ulaşım avantajlarıyla hayatı düşündüğünüzden de fazla kolaylaştırıyor. 

Finans merkezine 4, TEM'e 1, Optimum Outleet'e 3.5, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 24 km’lik mesafede yer alan KuleRAMS'tan Kadıköy'e 20 ve Boğaziçi Köprüsü'ne ise sadece 22 dakikada ulaşmak mümkün. Eğitimden sağlığa, alışverişten sosyal hayata ihtiyacınız olan her şeyin yanı başında yükselen KuleRAMS, her geçen gün değer kazanan lokasyonuyla, burada ev sahibi olmak isteyenlere zamanın yanında yatırımda da kazandıran bir yaşam konsepti vaadediyor.


www.kulerams.com

0216 291 26 00 – 0507 861 17 76


Geri Dön