24 / 04 / 2024

Kuriş Kule ne zaman teslim? Metrekaresi 6 bin 500 lira!

Kuriş Kule ne zaman teslim? Metrekaresi 6 bin 500 lira!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı

Proje: Kuriş Kule

Kuriş Kule ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Metrekaresi 6 bin 500 liradan başlayan Kuriş Kule Kartal projesinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...




Kuriş Kule projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal ilçesinde inşa ediliyor.  Kuriş Kule  Kartal projesinde ofis ve ticari birimler bulunuyor. Kuriş Kule ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Tek blok olarak inşa ediliyor olan Kuriş Kule Kartal projesi 29 katlı olarak yükseliyor. Kuriş Kule Kartal projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 6 bin 500 liradan başlangıç gösteriliyor.


Kartal Kuriş Kule projesi 190 adet ofis ve 30 adet ticari üniteden meydana geliyor. Kuriş Kule Kartal projesinin tanıtım ofisi ile 0216 370 04 00 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.



Kuriş Kule ne zaman teslim?


Kuriş Kule ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı Mayıs ayı olarak cevap veriliyor. Kuriş Kule Kartal projesinde ofislerin alanları 85 metrekareden başlayarak, 870 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor.


Kuriş Kule Kartal projesi Kılıçoğlu ve Delta Yapı işbirliğiyle yükseliyor. Kuriş Kule Kartal projesinde mağazaların büyüklükleri 175 metrekare ile 190 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Kuriş Kule Kartal'da banka kredili ödemeler yapılıyor.



Kuriş Kule Kartal nerede?

Kuriş Kule Kartal adres :  Ankara  Asfaltı Cevizli Kavşağı, Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Grişi Önü Cevizli, Kartal / İstanbul



Kuriş Kule adres iletişim

Telefon: 0216 370 04 00

Web adresi: www.kuriskule.com


projeye sor



Geri Dön