29 / 03 / 2024

Kurtköy Elit Perla Palas Projesi'nde 222 bin TL'ye 1+1!

Kurtköy Elit Perla Palas Projesi'nde 222 bin TL'ye 1+1!

Kurtköy Elit Perla Palas Projesi'nde stüdyolar 181 bin 500 TL ile 219 bin TL, 1+1"ler 222 bin TL ile 279 bin TL ve 3+1"ler 534 bin TL ile 540 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor



Elit Perla Palas, Delmar Yapı İnşaat ve JBS Development, LLC USA'nın ortak girişimiyle İstanbul Kurtköy'de hayata geçiriliyor.

Elit Perla Palas"ta stüdyolar 181 bin 500 TL ile 219 bin TL, 1+1"ler 222 bin TL ile 279 bin TL ve 3+1"ler 534 bin TL ile 540 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Projede firma kendi bünyesinde yüzde 30 peşinatla 12 aya kadar vade farksız taksit yapıyor.

Elit Perla Palas"ta 7 farklı tipte 208 süit, 40-64 metrekare stüdyolar, 66-72 metrekare 1+1 ´ler, 140 metrekare 3+1 ´ler yer alıyor.

Osmanlı mimarisinin neoklasik üslupla harmanlanması sonucu ortaya çıkan göz alıcı tasarımıyla hayata geçirilecek olan proje farklı bir konseptle işletilecek. Kurtköy Elit Perla Palas, hem rezidans hem de otel olarak kullanılabilecek. Projenin otel sisteminde işletilmesi, daire sahiplerinin kiracı bulma, kira toplama gibi dertlerini de ortadan kaldırıyor. Üstelik bu sistemle daire sahibi istediği dönemde dairesinde kendisi yaşayabilecek, içinde yaşamadığı dönemlerde ise, günlük, haftalık, aylık veya yıllık olarak dairesini otel işletmesine devrederek kira geliri elde etmeye başlayacak.

Beş yıldızlı otel konforunda ve hizmet standartlarında projelendirilen Elit Perla Palas sürdürülebilir çevre stratejilerini kullanarak su tasarrufunu sağlayan, enerji verimliliğini arttıran malzeme seçimlerinde, yapı teknolojileri uygulamalarında ve mimari tasarımında Amerikan Ekolojik Yapılar Konseyi (USGBC) tarafından verilen LEED (The Leadership in Energy and Enviromental Design-Enerji ve çevre dostu tasarımda liderlik) sertifikası kriterlerini esas aldı.
Elit Perla Palas'ın tüm tasarım ve statik hesapları, yürürlükteki son Deprem Yönetmeliği, TS 500 Betonarme Yapıların Tasarım ve Yapım Kuralları, 4708 sayılı Yapı Denetim Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümlerine uygun şekilde yapılmıştır. Betonarme taşıyıcı sistemin beton kalitesi ortalama standartların üzerinde C30 olup, beton çeliği sınıfı ST3'tür.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 1 km, İstanbul Park Formula 1 pistine 4 km, Sabancı ve Okan Üniversitelerine 6 km mesafede   bulunan Elit Perla Palas, Kurtköy'ün en işlek yeri olan Osmanlı Bulvarı üzerinde inşa ediliyor.Ayrıca Kurtköy'de inşa edilecek olan, Avrupa ´nın   en büyük fuar ve kongre merkezi, Teknopark olarak bilinen İTEP (İleri Teknoloji Endüstri Parkı),   HABOM (Havacılık Bakım Onarım Merkezi ile Pendik Marina, Kurtköy ´ün hayatın ve yatırımın merkezi olmasını sağlayacak.

Elit Perla Palas"ın lobi katında, dünya mutfaklarından lezzetler sunan 6 adet lüks A+ Restoran ve içeceğinizi yudumlarken yeni dostlukla kurabileceğiniz kafeler, kuaför, şarküteri, çiçekçi, mağaza gibi ticari birimler, sağlık merkezi, kapalı havuz, spa, jacuzzi, sauna, Türk hamamı ve fitness center iş merkezi ve toplantı odaları bulunuyor.
www.elitperlapalas.com
www.delmaryapi.com
[email protected]
Tel: 0216 482 70 70


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön