20 / 04 / 2024

Kurtköy Mutlutown'da metrekaresi 1.750 TL'ye! Yaşam başladı!

Kurtköy Mutlutown'da metrekaresi 1.750 TL'ye! Yaşam başladı!

Doğayla iç içe, şehirden uzak ama bir o kadar şehirin içinde bir konseptle hayata geçirilen Mutlutown projesinde yaşam başladı. Proje İstanbulun ikinci havaalanı olan Sahiba Gökçen Havaalanına yakınlığıyla dikkat çekiyor...



Doğayla iç içe, şehirden uzak ama bir o kadar şehirin içinde bir konseptle hayata geçirilen Mutlutown projesinde yaşam başladı. Kurtköyde yükselen proje  geniş sosyal alanları ve İstanbulun ikinci havaalanı olan Sahiba Gökçen Havaalanına yakınlığıyla dikkat çekiyor

Projenin adı: Mutlutown.
Projenin lokasyonu: Kurtköy.
Yapan şirket: Mutlutürk İnşaat.
Satış pazarlama koordinatörü : Tarık Ramaslı.
İnşaata başlama tarihi: 05 Ocak 2009.
İnşaatı bitirme tarihi : 01 Şubat 2011.
Toplam arsa : 13 bin 500 metrekare.
Toplam inşaat alanı : 27 bin metrekare.
Sosyal donatılar: 2 bin 650 metrekarelik sosyal alanlar içersinde açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları,  sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, plates salonu, basketbol sahası ve voleybol sahası, tenis kortu, kapalı ve açık oyun alanları, yürüyüş parkurları yer alıyor.
Satılabilir alan: 18 bin 900 metrekare.
Konut sayısı: 158.
En düşük ve en yüksek konut alanı ve konut tipleri : 129,5 metrekare-178,5 metrekare.
Projede en düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 1.750 TL 2 bin 100 TL.
Projedeki en ucuz ve en pahalı konutun fiyatı:  220 bin TL 360 bin TL
Ödeme koşulları: Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılan projede minimum yüzde 25 peşinat ödeniyor. Kalan yüzde 75lik konut bedeli bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.
Projedeki binaların kat yükseklikleri: 9 kat
Proje bitiminde tahmin, en yaşayacak insan sayısı: 550 kişi
Projenin ayırt edici özelliği: Yüzde 80i yeşil alanlara ayrılmış olan Mutlutownda dairelerde kaliteli markalardan oluşan üst segment grubunda ürün standartı ile konforlu bir yaşam olanağı sağlıyor olması.
Projede anneler için ne düşünüldü: Mutlutownda kapalı çocuk oyun alanı ile fitness salonu aynı inşa edildi. Böylelikle çocuklar neşeyle oynarken annelerin huzurlu bir şekilde spor yapabilmesine olanak sağlandı.
Projede babalar için neler var: Babalar için Türk hamamı, buhar odası ve sauna alanlar oluşturuldu. İster kapalı ister açık havuzda günlük yaşamın stresinden arınma olanağı sağlandı.
Projede çocuklar için neler var: Açık ve kapalı oyun sahası, basketbol sahası ve voleybol sahası, tenis kortu, masa tenisi ve bilardo gibi etkinlik alanları bulunuyor.
Projede aileler için neler var: Kafe ve diğer sosyal aktivite  alanları.
Projede yalnız yaşayanlar için neler var: Sosyal tesisler.
Projeye en yakın anaokulu veya kreş: 1 kilometre mesafede Kardeş Anaokulu.
Projeye en yakın özel ilköğretim okulu: 5 kilometre mesafede Koç İlköğretimokulu.
Projeye en yakın devlet okulu: 2 kilometre uzaklıkta Necip Fazıl İlköğretim Okulu, Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu ve Orhangazi İlköğretim Okulu bulunuyor.
Projeye en yakın kolej: 2 kilometre mesafede Coşkun Koleji, 10 kilometre uzaklıkta Doğa Koleji, 4 kilometre uzaklıkta ise Özel Koç Lisesi yer alıyor.
Projeye en yakın devlet lisesi: 3 kilometre mesafede Kurtköy Lisesi bulunuyor.
Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: 2 kilometre mesafede Kurtköy Devlet Polikliniği ve Sağlık Ocakları, 6 kilometre mesafede ise Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesi yer alıyor.
Projeye en yakın akaryakıt istasyonu: 1,5 kilometrelik mesafede Shell, Opet, BP istasyonları bulunuyor.
En yakın alışveriş merkezleri: 2 kilometre mesafede Via Port ve Atlantis Alışveriş Merkezi, 6  kilometre mesafede ise Pendorya  ve Neomarin AVM yer alıyor.
Sabiha Gökçen Havalimanı'na uzaklığı: 2 kilometre.
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: TEMe uzaklığı 2 kilometre, E-5e uzaklığı ise 7 kilometre.
Projenin mimarı: Adem Erkol

0216 346 12 55 
http://www.mutlutown.com/

Sinem Öztürk/Emlakkulisi.com


Geri Dön