25 / 04 / 2024

Kurtköy Parkevler Sitesi'nde icradan 810 bin TL'ye villa!

Kurtköy Parkevler Sitesi'nde icradan 810 bin TL'ye villa!

Pendik 1. İcra Müdürlüğü tarafından Kurtköy Parkevler Sitesi'nde bulunan villa satışa çıkarıldı. Taşınmazın tahmini bedeli 810 bin TL olarak belirlendi...



Verilen İlana  Göre; 

Pendik 1. İcra Müdürlüğü tarafından Kurtköy Parkevler Sitesi'nde bulunan villa satışa çıkarıldı. Taşınmazın tahmini bedeli 810 bin TL olarak belirlendi.

PENDİK 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN
Dosya NO: 2010/6793 TALİMAT

GAYRİMENKULÜN AÇIK ARTTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen gayrimenkulün cinsi, kıymeti, adedi, evsafı:

TAPU KAYDI: İstanbul ili. Pendik içesi, Kurtköy mah, 117 cilt, 4004 ada, 2 parsel 1/50 arsa paylı 11 bağımsız bölüm nolu taşınmaz.
İMAR DURUMU: Pendik Belediye Başkanlığı imar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 14/12/2010 tarih.../ 7870/89528 sayılı yazılarından Pendik ilçesi, Kurtköy mahallesi, 240BF2Cpafte, 4004 ada, 2 parsel sayılı yerin 1/1000 ölçekli 12/11/1987 TT'li Kurtköy Toplu konut Uygulama imar planında ; Kaks 0.60, Hmaks:2,50 mf yapılanma şartlarında (R1)rumuztu konut alanında kalmakta olduğu anlaşılmaktadır.

HUDUDU VE SAHASI: Dosyasında mevcut Pendik Kadastro Müdürlüğü'nün .Pendik 1. İcra Müdürlüğüne gönderdiği 14.12.2010 Pendik ilçesi Kurtköy mah. 4004 ada, 2 parsel'e ait 1/1000 ölçekli çap örneği yerinde uygulandı .hudutların aynen parsel hudutlarına uyduğu anlaşılmıştır.
 
TAŞINMAZIN HALI HAZIR, DURUMU: Pendik ilçesi, Kurtköy Mah., 4004 ada, 2 parsel mahallen Yenişehir mah., Reyhanı Caddesi ile Cumhuriyet Bulvan arasında kalan Zambak sok. 6 kapı no da kain 32 adet A tipi, 18 adet B biti. villa ve sosyal tesisten oluşan. Kurtköy Parkevler sitesi, Zambak sok 6/11 kapı no da bodrum+zemin+1 normal katlı 1/50 arsa paylı 11 bağ. Bölüm sofu A tipi dubleks villadır, Yerinde yapılan incelemede Zambak sokaktan giriş olan sitenin güneydoğu sınırında yer alan viantn takribi 90 m2 otururan .site içinde yer atan yoldan girişi olan semin katında girişle geniş bir hol solunda geniş bir salon ile karşıda mutlak yer almaktadır Girişin sağında banyo tuvalet ile, merdivenlerin olduğu bodrumda geniş çok amaçlı bir şaton ile banyo tuvaletin olduğu ,1. Normal katında 4 yatak odası ile banyo tuvalet ebeveyn yatak odasında ayrıca banyo tuvaletin olduğu giriş ve merdivenleri mermer kaplı, ıslak hatimlerin granit seramik ve fayans kaplı olduğu diğer atanların maun laminat duvarların kartonpiyer ve saten boyalı, kapıların mobilya kapı, doğramaların maun renkli pvc, mutfakta teminat tezgah altında üstünde maun ve lake dolaplar .ayrıca muhtelif yerlerde masif ahşap dolaplar olduğu .zemin kal girişi ile. balkonun pvc doğramalar ile kapatıldığı görülmüştür. Kombili kat kalorifer sistemi doğal gaz . elektrik ve suyu faalsdroinesl olan ,1. Sınıf ve üstü mateme ve işçilikteki villada toptan kullanım atanı takribi brüt 300 m2 Ayrıca çimlendirilmiş bahçesi bulunmaktadır. Halen borçlunun ikamet etliği villa kapalı olduğundan aynı plan ve evsafla olduğu site yönetimi tarafından ifade edilen A tipi başka bir villa incelenmiştir. Sitedeki tam «İtalarda *met edilmekte, ayrıca kameralı 24 saat özel güven. attık ve kapalı yüzme havuzu, sosyal tesisler, sauna, tenis kortu, halt saha, futbol sahası, fıtness salonu kapalı otopark, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru gibi İmkanlar bulunmaktadır. Belediye lat yapı hizmetlerinin olduğu Sabiha Gökçen havaalanı ile Via Port outlet Merkezi ile Çevreyollarına yakın, yapılaşmanın devam ettiği hıztı gelişen bölgededir.

KIYMET TAKTİRİ: Bulunduğu semt, semt içindeki yeri, imar durumu, kat ittifakının olması, ana trafik yoluna ve ticaret alanlarına olan mesafesi .kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi,geniş imkanları olan sitenin içinde yer alması, semt gayrimenkullerin akm satım rayiçleri günün iktisadi koşulları ve kıymetine tesir edebilecek bilumum faktörlerde göz önünde bulundurularak 4004 ada, 2 parsel, 11 bağımsız bölüm nolu villaya: 810.000.00 TL {sekizyüzonbinTL) kıymet laktır edilmiştir.

4004 ada, 2 parsel, 11 bağımsız bölüm nolu villaya 810.800.00 TL kıymet takdir edilmiştir.

MUHAMMEN KIYMETİ: 810.800.00 TL

SATIŞ ŞARTLARI:
 
1-Satış 09.08,2011 günü saat 10:30 dan 10:40 kadar Pendik 1. lora Müdürlüğü'nde aç* artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60ın! ve ayrıca öncelikle ödenmesi gereken alacaklıların alacaklarım ve salış masraflarını aşmak kayıt ve şartıyla en çok pay sürene ihale edilecektir. Söyle bir bedelle alıcı çıkmaması halinde en çok pey sürenin taahhüdü baki kalmak kaydıyla 19.88.2011 günü aynı yer ve aynı saatlerde ikinci arttırması yapılacak ve bu artışında da muhammen bedelin % 40 ile önce denmesi gereken alacaklıların alacaklarım ve satış masraflarım karşılaması kaydıyla en çok pey sürene ihale edilecektir. Böyle fazla bedelle aftcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin tahmin edilen kıymetin % 20" nisbetinde pey akçesi veya bu miktar kadar Mitli bir Bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır, Satış peşin para itedir. Atıcı istediğinde 20 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tellaliye, Resmi ihale pulu, Tapu harç ve masraflar, KOV.Sİ alıcıya aittir. Birikmiş vergiler salış badelinden ödenir,

3-İpotek sabit» alacaklılarla diğer ilgililerin bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarının dayanağı belgeler ile onbeş gün içinde dairemize büdlrmeleri lazımdır. Aksi takdirde haklarını tapu sicili İle sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.
4. Satış bedeli hemen veya verilen mehil müddeti içerisinde ödenmediği takdirde İİK. 133. ırtaddesi gereğince ihale feshedilerek iki ihale arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıcı temerrüt faizinden mûleselsilen sorumlu tutulacak, ve hiçbir hükme rtaeel kalmaksızın Müdürlüğümüzce kendilerinden tahsil edilecektir..

5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede aç* olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve mündereçalını kabul ermiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isleyenlerin 2010/B793 Tal. sayılı dosya numarasıyla Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

(İc.if.K.126)

(*) ilgililer Tabirine İrtifak hakkı sahipleri de dahildir.
YönetmeLİK örnek No; 27 

B.:42884

Detaylı bilgi için tıklayınız


Geri Dön