17 / 04 / 2024

Kuşadası'nın parkları yenileniyor!

Kuşadası'nın parkları yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyor.




Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyor. Çalışmalar kapsamında çok sayıda parkın çocuk oyun grupları ve bankları yenilenerek spor aletleri yerleştirilirken oyun grubu alanları ise çocuklar için daha güvenli ve hijyenik bir malzeme olan kauçuk zemin ile kaplanıyor.


Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Adagöl piknik alanına gemi figürlü oyun grubu yerleştirildi. Egemtur Sitesi önündeki park alanına, Köysan Sahil Sitesi önündeki parka, Çelikevler Sitesi önündeki parka ve Sevgi Yolu üzerindeki yeşil alanlara oyun grubu, Sedir Sitesi önündeki parka ise oyun grubu ve oturma grubu takıldı. Özata-Çelikevler Sitesi arası yeşil alana oyun grubu ve spor aletleri, Derenalp ve Nidakent Sitesi önündeki parklara ve İzmirli Ali Parkı’na ise spor aletleri yerleştirildi.


Davutlar Mahallesi Sporkent’te yer alan parkın yapımı tamamlandı. Parka oyun grubu ve spor aletleri katılırken yürüyüş yollarına banklar yerleştirildi. Parkın peyzaj çalışması da en kısa süre içerisinde tamamlanacak. Efes Evleri’ne ise oyun parkı yapıldı. Öte yandan 7 Eylül İlköğretim Okulu karşısındaki parkta yer alan basketbol sahasının etrafı tel örgü ile çevrilerek saha kauçuk zemin ile döşendi.



Kuşadası Belediyesi



Geri Dön