24 / 04 / 2024

Kuştepe kentsel dönüşümde son durum ne?

Kuştepe kentsel dönüşümde son durum ne?

Şişli Belediyesi'nin gerçekleştirdiği atakla Kuştepe'yle ilgili yeni bir çalışma yapılıyor, yaptıkları çalışmayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sunacak olan Şişli Belediyesi Kuştepe'ye önümüzdeki günlerde bilgilendirme ofisi kuracak...




1106,25 hektarlık alanın "Riskli Alan" ilan edildiği  İstanbul genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat  devam ediliyor. İstanbul’un en önemli merkezlerinden birinin hemen bitişiğinde yer alan Kuştepe'de ise kentsel dönüşümün yakın zamanda başlaması planlanıyor.


Kuştepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında da birtakım yenilikçi yaklaşımlar uygulanması ve deprem riskini de dikkate alarak, sağlıklı yapı programları oluşturulması planlanıyor. 


Trump Towers'la birlikte gayrimenkul fiyatlarının da tavan yaptığı Kuştepe'de kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Şişli Belediyesi'nin gerçekleştirdiği atakla Kuştepe'yle ilgili yeni bir çalışma yapılıyor, yaptıkları çalışmayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sunacak olan Şişli Belediyesi Kuştepe'ye önümüzdeki günlerde bilgilendirme ofisi kuracak.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön