26 / 04 / 2024

Kütahya Belediyesi yol onarım çalışmalarına başladı!

Kütahya Belediyesi yol onarım çalışmalarına başladı!

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde heyelan tehlikesi olan yollar, belediye ekiplerince onarılmaya başlandı. Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Pilav tepede hafriyat çalışması başlatıldı.



Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde heyelan tehlikesi olan yollar, belediye ekiplerince onarılmaya başlandı. Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, heyelan tehlikesi olan Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Pilav tepede hafriyat çalışması başlatıldı. Konu ile ügili açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, "İlçemiz Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Pilav tepede heyelan tehlikesi olması sebebiyle Fen İşleri ekiplerimizce hafriyat çalışması başlattık. Aşırı yağışlarda toprak kayması nedeniyle Toki konutları ve Anadolu Lisesi yolunda ulaşım engellenmesi nedeniyle kenarlardaki tepelerin indirilmesi gerekiyordu. Bu tehlikenin bertaraf edilmesiyle yol güvenliği sağlanmış olmaktadır. 


Ayııı yol üzerinde bulunan arazi sularının şehir merkezine gelmemesi için 80'lik büz döşeyerek taşkınların önlenmesini sağladık. Öğrencilerimizin ve halkımızın sıkıntı yaşamaması için her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz. Halkımız bizi, biz işimizi takip etmeye devam ediyoruz" dedi. 


Haber Tavşanlı Gazetesi


Geri Dön