16 / 04 / 2024

Kütahya Modern projesi ekonomiye katkı sağlıyor!

Kütahya Modern projesi ekonomiye katkı sağlıyor!

Izka lnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliği ile yapımı devam eden proje Kütahya Modern, insanlara rahat yaşam alanları sunarken, şehir ekonomisine de büyük katkı sağlamakta, istihdam alanını genişletmekte...



Izka lnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliği ile yapımı devam eden proje Kütahya Modern, insanlara rahat yaşam alanları sunarken, şehir ekonomisine de büyük katkı sağlamakta, istihdam alanını genişleten ve yararlı iş gücünü arttıran projede 8 bin 500 ton demir ve 110 bin metreküp beton kullanılıyor. Kütahya Modern, zengin bitkiler ile süslenmiş özel peyzaj konsepti. yeşil alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ve 7/24 güvenlik sistemi ile Kütahya'da ilkleri yaşatacak nitelikte. 


'İnsan Canından Daha Değerli Bir Şey Yok' düşüncesi ile hareket ettiklerini belirten Izka İnşaat Kurumsal iletişim Koordinatörü Sedef Dugalı. "Son deprem yönetmeliğine uygun inşaat sistemi. Fore Kazık ve Tünel Kalıp Sistemi ile binalarda depreme karşı olağanüstü koruma sistemi geliştirdik" dedi. 


"Hedef sadece Teni Bina' değil. 'İçinde Güven ile Yaşanan Çevresine Yararlı Yeni Binalar' diyen Dugalı, çevreye karşı da yararlı ve duyarlı yapılar inşa ettiklerini belirtti. Güvenli bir yaşamın yanı sıra. çocuklara özel alanlar ve aile konsepti projenin öne çıkan özellikleri arasında. Geniş metrekareli daireler ve kullanılan kaliteli malzemeler ile yaşam alanlarının rahatlığı önemsenmiş. Kışın sıcak, yazın ise serin olacak şekilde özel bir ısı yalıtım ve mantolama sistemi uygulanan binalarda, katlar arasında da ses ve ısı yalıtımı yapıldı. 


İLGİ BÜYÜK 

Örnek daireyi gezmek ve proje maketini görmek için satış ofisine gelen ilgi oldukça fazla. 

Konsepte özel 3+1 örnek dairede malzeme kalitesinden odun verilmemiş. Son teknolojiye uygun ankastre ürünler bulunan dairelerde ailelerin yaşayabileceği geniş alanlara da yer verilmiş. Satış ofisinin tam ortasında yer alan özel proje maketi ise hareketli ışıklan ile görenlerin ilgisini çekiyor. 


Posta Gazetesi Eskişehir eki


Geri Dön