19 / 04 / 2024

Kütahya Porselen sofralarınıza sonbaharın renklerini getiriyor!

Kütahya Porselen sofralarınıza sonbaharın renklerini getiriyor!

Kütahya Porselen sofralarınıza sonbaharın renklerini getiriyor. Naturaceram koleksiyonu doğadan ilham alarak tasarlanıyor. Natureceram’ın Hasır eskitme ürünleri yeşil ve de kahverengi renkleriyle sofralarınızda sonbahar havası estiriyor.



Doğadan esinlenerek, doğanın renklerini sofralara taşıyan Naturaceram’ın koleksiyonunda yer alan büyüleyici “Hasır” tasarımları sofraların vazgeçilmezi oluyor. Modern ile zarafeti buluşturan tasarımlar masalarınıza sonbahar renklerini getiriyor.


Kütahya Porselen’in 40 yılı aşkın bilgi birikimi, tecrübesi, deneyimli kadrosu ve modern teknoloji yöntemleriyle üretilen, yüksek kalitedeki Naturaceram koleksiyonunu içinde yer alan “Hasır” serisinin eskitme ürünleri yeşil ve kahverengi renkleriyle sonbaharı anımsatıyor. Özellikle doğa temalı sofralarınıza uyum sağlayacak Hasır serisi eskitme yemek takımlarını ahşap görünümlü ürünlerle birlikte kombinleyebilirsiniz. Üstelik bu serinin farklı renklerini bir arada kullanarak sofralarınızı size özel hale getirmeniz de mümkün.


Büyük bir titizlikle üretilen büyüleyici Naturaceram “Hasır” eskitme tasarımlarını tüm Kütahya Porselen mağazalarında ve porselensepeti.com adresinde bulmanız mümkün. Hasır eskitme ürünler sofralarınızda sonbahar havası estirecek.



Geri Dön