19 / 04 / 2024

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Kulaksız ve Merve Dedeoğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün  Uğur Kulaksız ve Merve Dedeoğlu ortaklığında kuruldu. 


Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, sehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. b. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak, dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kagıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı tadilat isleri yapmak. c. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisive çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müsavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danısmanlık, etüd, arastırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları olusturmak ve isletmek. ç. Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, denizdibi, Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi ve anasözleşmesinde yazılı işler.




Geri Dön