24 / 04 / 2024

Kuveytli yatırımcı City Center projesi'nden 50 daire aldı!

Kuveytli yatırımcı City Center projesi'nden 50 daire aldı!

ÖZYURT A.Ş'nin kamu binaları, üniversite, home - office daireleri, ofis alanları ve alışveriş merkezini bir araya getirdiği Esenyurt'taki City Center projesi'nden Kuveytli OSSOS firması 50 daire satın aldı...



ÖZYURT A.Ş'nin kamu binaları, üniversite, home - office daireleri, ofis alanları ve alışveriş merkezini bir araya getirdiği Esenyurt'taki City Center projesi'nden Kuveytli OSSOS firması 50 daire satın aldı. Özyurt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özyurt, "City Center projemize yerli ve yabancı birçok yatırımcıdan talep geliyor. Projeye başladığımızdan bugüne dek Avrupa'ya satışlarımız olmasının yanı sıra son olarak geçtiğimiz günlerde Kuveytli bir firmaya 50 home - office dairenin satışını gerçekleştirdik. Kuveytliler, projenin kiralanacak AVM bölümüne de büyük ilgi gösteriyorlar" dedi. 


Metrekaresi 2.300 $ Esenyurt Belediyesi ile kat karşılığı modeliyle hayata geçirilen City Center, 200 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje bünyesinde; hükümet konağı, belediye binası, üniversite kampüsü, ilçe emniyet binası, home office, ofis blokları ve alışveriş merkezi yer alacak. Arsa hariç 170 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen City Center'da 80 ve 180 metrekare arasında değişen 250 home - ofis daire ve 175 adet ofis yer alıyor. City Center'da son 28 home - ofis daire metrekaresi 2 bin 300 dolardan başlayan fiyatlarla ve yüzde 1 KDV ile satışa sunuldu. 


Vatan Gazetesi 


Geri Dön