25 / 04 / 2024

Kuzu Grup, 60 ay vade 0 faizle ev sahibi yapıyor!

Kuzu Grup, 60 ay vade 0 faizle ev sahibi yapıyor!

Bahçeşehir'de inşa ettiği 5 farklı Spradon projesinin son dairelerini ortak bir kampanyayla satışa sunan Kuzu Grup, kendi özel finansman sistemiyle 60 ay boyunca sıfır faiz ve sabit taksitli kredi kolaylığı sunuyor



Kuzu Grup; İstanbul Bahçeşehir'de Spradon başlığı altında inşa ettiği 5 farklı projenin son dairelerini ortak bir kampanyayla satışa sundu. Kuzu Grup'un kendi özel finansman sistemiyle devreye soktuğu kampanyada 60 ay boyunca sıfır faiz ve sabit taksit kolaylığının yanında banka kredisiyle de çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Bu projelerde oturmaya hazır konut almak isteyenler Kuzu Grup Finans sistemi ile evlerine hemen taşınırken, 60 ay boyunca sıfır faiz ve sabit taksitle kredilendirilecek.

Ödeme planlarında şablon olarak, Halkalı Divan Residence'ta 900 TL'den Spradon'larda 1.375 TL'den başlayan sabit taksitler belirlendi.

İsteyenler kendi özel ödeme planını da yapabilecek. Grup ayrıca, daha uzun vade talebi olan müşterileri için banka yolunu da açık tutuyor.

KALİTESİ TESCİLLİ

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu, grup şirketlerinden Kuzu İnşaat'ın 1943 yılından bu yana 10 milyon metrekarelik alanda toplam 17 bin konut, okul, hastane, atık su tesisleri gibi pek çok projeye başarıyla imza attığına dikkat çekti. İnşaat sektöründe güvenin önemine vurgu yapan Gökçen Kuzu 'Kuzu Grubu, 2002'de TS EN ISO 9001 uluslararası kalite belgesini, 2005'te ISO 14001 çevre yönetim sistem belgesini de alarak kalitesini uluslarararası alanda tescil ettirerek yurtdışında da güvenilirliğini kanıtladı' dedi.
Habertürk


Geri Dön