28 / 03 / 2024

L´ist İstinye Suites'te sosyal yaşam Eylül'de başlıyor!

L´ist İstinye Suites'te sosyal yaşam Eylül'de başlıyor!

Haziran 2010´da anahtar ve tapu teslimlerinin  başladığı L´ist İstinye Suites'te, sosyal yaşam Eylül 2010´da başlıyor



Krea Grup L´ist İstinye Suites ile butik konseptli konut projesine imzasını attı. L´ist İstinye Suites ile hayata bambaşka bir bakış açısıyla yaklaşan Krea Grup, 2+1´den 5+1´e kadar çeşitli suite seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Haziran 2010´da anahtar ve tapu teslimlerinin  başladığı projede, sosyal yaşam Eylül 2010´da başlıyor.

L´ist İstinye Suites projesinde her şey sosyal yaşamı kolaylaştıracak şekilde tasarlandı. Hamam, sauna, jakuzi, fitness merkezi, masaj, pilates, yoga odaları, çocuk oyun alanları, basket sahası, tenis kortu, 2 adet açık ve bir adet kapalı yüzme havuzu gibi ayrıcalıklar L´ist İstinye Suites sakinlerini bekliyor. Aynı zamanda 24 saat güvenlik, concierge ve valet parking hizmetleri de bu seçkin projede yer alacak standart hizmet olarak sunulacak.

Projenin, konsept mimarlığında Ömer Çamoğlu´nun, iç dekorasyon detaylarında ise Mustafa Toner´in imzası var. Suite´ler beyaz eşyaları ile teslim edilecek olup, mutfak, banyo, kapı ve parkelerde renk seçenekleri sunulacak.

Projeyi, `Tektaş` olarak nitelendiren Krea Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Müge Büyükyılmaz, "L´ist İstinye Suites İstanbul´un en prestijli konutlarından biridir. Lokasyon ve manzara açısından eşsiz değer sahiptir. Boğaza bu kadar yakın başka bir arsa da, proje de yok. Bu özellikle L´ist İstinye Suites, piyasadaki A ve A+ birçok projeden farklılaştırmayı başarmıştır" dedi.

Boğaz´ın doyumsuz manzarası, arazinin denize çok yakın olma avantajı yanında eşsiz bir sosyal yaşam kalitesini yaşayabileceğiniz L´ist İstinye Suites sakinlerini bekliyor. Bu "Tektaş" yaşam tarzının bir parçası olmak İstanbul´lular için büyük bir ayrıcalık olacak.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler...

L'ist İstinye'de hayat Eylül'de başlıyor!

İstinye'nin en lüks konut projesi L'ist İstinye Suites sakinleri Eylül'den itibaren taşınmaya başlayacak

Krea Grup tarafından İstinye'de hayata geçirilen bölgenin en lüks projelerinden L'ist İstinye Suites'de yaşam başlıyor. Butik konseptli konut projesi olan L'ist İstinye Suites'te 2+1'den 5+1'e kadar çeşitli suite seçenekleri bulunuyor. Haziran 2010'da anahtar ve tapu teslimlerinin başladığı projede, sosyal yaşam Eylül 2010'da başlıyor. Konsept mimarlığını Ömer Çamoğlu, iç mimarlığını ise Mustafa Toner'in yaptığı projedeki suitler beyaz eşyaları ile teslim edilirken mutfak, banyo, kapı ve parkeler için farklı renk alternatifleri bulunuyor. İçerisinde hamam, sauna, jakuzi, fitness merkezi, masaj, pilates, yoga odaları, çocuk oyun alanları, basket sahası, tenis kortu, iki açık ve bir kapalı yüzme havuzunun bulunduğu projede 24 saat güvenlik, concierge ve valet parking hizmetleri de sunuluyor.

Krea Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Müge Büyükyılmaz projeyi Tektaş olarak nitelendiriyor. Büyükyılmaz, "L'ist İstinye Suites İstanbul'un en prestijli konutlarından biri. Lokasyon ve manzara açısından eşsiz değerde. Boğaza bu kadar yakın başka bir arsa da, proje de yok. Bu özellikle L'ist İstinye Suites, piyasadaki A ve A+ birçok projeden farklılaştırmayı başardı" diyor.
Sabah


Geri Dön