25 / 04 / 2024

Lapis Han Gürallar Yapı Kartal'da 280 bin liraya ofis!

Lapis Han Gürallar Yapı Kartal'da 280 bin liraya ofis!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Çeşitli sosyal olanaklarının yer aldığı Lapis Han Gürallar Yapı Kartal projesinde teslimler Nisan 2014 tarihinde gerçekleşecek. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...



İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Kartal'da hayata geçirilen  Lapis Han  projesi,  Gürallar Yapı  imzası ile inşa ediliyor. Teslimlerinin 2014 yılının Nisan ayında gerçekleşeceği projede ofisler ve mağazalar bulunuyor.


Ofis alanları 57 metrekareden başlıyor ve lego ofis alanları ile 2 bin metrekareye kadar ulaşıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center, kreş ünitesi, etüd odası ve avlu gibi sosyal alanlar yer alıyor ve ATM, kafe, restoranlar, kırtasiyeci, copy center, otopark, vale, banka şubesi hizmetler sunuluyor.


Lapis Han Gürallar Yapı Kartal da 280 bin liraya ofis!


Ofis fiyatlarının 280 bin liradan başlangıç gösterdiği Kartal Lapis Han projesinde yüzde 10 peşinat ödemesi yapıldığında, kalan bedelin yüzde 50'si banka kredisi ile ödeniyor be kalan bedel 3'er aylı taksitler şeklinde ödeniyor.


Gürallar Lapis Han projesi konum olarak Adalet Sarayı'na 1 kilometre, kartal Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre, tren istasyonuna 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 kilometre, Kadıköy'e 24 kilometre mesafede yükseliyor.


Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: www.gurallaryapi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön