29 / 03 / 2024

Lapis Han satış fiyatları!

Lapis Han satış fiyatları!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Lapis Han satış fiyatları 357 bin liradan başlayarak, 1 milyon 430 bin liraya kadar değişiyor. Gürallar Lapis Han Kartal projesinin Mart 2014 yılında tamamlanması planlanıyor...




Lapis Han projesi  Gürallar Yapı  tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal ilçesinde hayata geçiriliyor. Toplam inşaat alanı 32 bin metrekare olan  Lapis Han  Kartal projesinde ofis ve ticari birimler yer alıyor. 


Lapis Han satış fiyatları öncesinde proje hakkında bilgi verelim. Gürallar Lapis Han projesi 160 adet ofis ve 40 adet ticari birimden meydana geliyor. Tek blok olarak tasarlanan Kartal Lapis Han projesi 8 katlı olarak inşa ediliyor.


Kartal Lapis Han projesinin ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinat ödemesi yapılıyor. Lapis Han Kartal projesinde ofislerin büyüklükleri 57 metrekareden başlayarak, 2 bin metrekareye kadar farklılık gösteriyor.



Lapis Han satış fiyatları!


Lapis Han satış fiyatları 357 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Kartal Lapis Han projesinde ofis fiyatları 1 milyon 430 bin liraya kadar çıkıyor. Lapis Han projesi Mart 2014 yılında teslim ediliyor.


Gürallar Lapis Han satış ofisi ile 0216 577 10 00 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kartal Lapis Han projesi içerisinde video konferans odaları, etüd odaları, kreş, toplantı odaları, banka, kafe gibi sosyal donatılar yer alıyor.



VİDEO:  Lapishan ile ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



Kartal Lapis Han nerede?

Kartal Lapis Han adres : E-5 Karayolu  Ankara  Asfaltı, Soğanlık Sapağı Kartal / İstanbul



Telefon:  0216 577 10 00

Web Adresi: www.lapishan.com


projeye sor



Geri Dön