26 / 04 / 2024

Larus Loft ulaşım bilgileri!

Larus Loft ulaşım bilgileri!

Firma: Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı

Proje: Larus Loft

Larus Loft ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Larus Loft projesi Taksim'e ve Levent’e 20 dakika, İstinyepark’a 15 dakika, Kanyon’a 18 dakika, Karaburun’a 30 dakika mesafede yer alıyor



20 milyon yatırım bedeliyle inşa edilen Larus Loft ulaşım bilgileri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özellikleri hakkında bilgi verelim.


Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ve Vizyon İstanbul İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Larus Loft projesinde satış süreci devam ediyor.


Larus Loft projesi İstanbul Avrupa yakasında Kemerburgaz Göktürk'te yer alıyor. Larus Loft projesi 3 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Larus Loft Göktürk Taksim'e ve Levent’e 20 dakika, İstinyepark’a 15 dakika, Kanyon’a 18 dakika, Karaburun’a 30 dakika mesafede konumlanıyor.


Larus Loft teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi. Göktürk Larus Loft 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks daire tiplerinde dizayn edildi.


Toplam 119 adet konuttan meydana gelen  Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı  Larus Loft projesinde yer alan konutların alanları 65 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiyor.


Larus Loft ulaşım bilgileri!

Larus Loft ulaşım bilgileri: İstanbul Caddesi, İkinci Kayın sokak. No:02 Göktürk /  İstanbul


Larus Loft Göktürk iletişim

Larus Loft Göktürk telefon numarası: 444 16 60

Web: www.larusloft.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön