19 / 04 / 2024

Legrand Celest anahtar priz koleksiyonu güvenliğini artırıyor!

Legrand Celest anahtar priz koleksiyonu güvenliğini artırıyor!

Legrand, Celest anahtar priz koleksiyonunu evlerinde farklılık arayanların beğenisine sunuyor. Legrand Celest anahtar priz koleksiyonu, daire ve dikdörtgenin birleşimiyle duvarlarınızda bütünlük sağlıyor yaşam alanınızın konforunu ve güvenliğini artırıyor



Legrand, Celest anahtar priz koleksiyonunu evlerinde farklılık arayanların beğenisine sunuyor. Legrand Celest koleksiyonu, sade ve şık tasarımı ile mekanların havasını değiştirecek.


Legrand Celest anahtar priz koleksiyonu, daire ve dikdörtgenin birleşimiyle duvarlarınızda bütünlük sağlıyor. Celest, evdeki elektrik ve otomasyon sistemleri ile gereksinimlerinizi karşılarken, tek bir kontrol noktası ile yaşam alanınızın konforunu ve güvenliğini artırıyor. 


Farklı dokular ve malzemelerden oluşan Celest anahtar priz koleksiyonu, yaşadığınız mekanlara yeni bir estetik görünüm kazandırıyor. Yenilikçi renk ve malzeme çeşitliliği ile Celest, aydınlatmalarınızı, duvarlarınızı, döşemenizi ve diğer aksesuarlarınızı uyumlu hale getirmek için size büyük bir özgürlük sunuyor.


Legrand Celest koleksiyonu, ahşaptan deriye, camdan metal dokulara kadar farklı renk alternatifleriyle mekanlara renk katıyor. Celest koleksiyonu, günlük enerji tüketiminizi kontrol etmenize ve  azaltmanıza yardımcı olan işlev seçenekleri sunuyor.


Geri Dön