26 / 04 / 2024

Legrand sistem armada çalışma alanlarınıza dokunuyor!

Legrand sistem armada çalışma alanlarınıza dokunuyor!

Sistem Armada anahtar priz koleksiyonu, 200’ den fazla fonksiyonuyla duvarlarınızda bütünlük sağlıyor. Çevreye duyarlı tasarımı, üretimden ömürlerini doldurduktan sonraki işlemlere kadar, çevreye olan zararları azaltıyor.



Legrand, Sistem Armada anahtar priz koleksiyonunu sadece evlerinde değil ofislerinde de farklılık arayanların beğenesine sunuyor. Legrand Sistem Armada koleksiyonu sade ve şık tasarımıyla yaşam alanınızın konforunu ve güvenliğini artırıyor.


Sistem Armada anahtar priz koleksiyonu, 200’den fazla fonksiyonuyla duvarlarınızda bütünlük sağlıyor. Çevreye duyarlı tasarımı, üretimden ömürlerini doldurduktan sonraki işlemlere kadar, çevreye olan zararları azaltıyor.


Sistem Armada ev ve ofis dışında kamu alanları, alışveriş merkezleri, hastaneler, okullar, havaalanları, fabrikalar gibi alanlarda da çözüm sunuyor. Özellikle antimikrobiyel ürünleri 5 yıl boyunca self-dezenfeksiyon sağlayarak mikropların çoğalıp yayılmasını engelliyor. Bu nedenle Sistem Armada okullar, hastaneler ve toplu yaşam alanları için rakipsiz bir ürün yelpazesine sahip.  

Sistem Armada anahtar priz koleksiyonu sade ve şık tasarımıyla, yaşadığınız mekanlara kolayca uyum sağlıyor. Teknoloji ile bütünleşen performansı yüksek ergonomik işlevleri ile de tüm yaşam alanlarına renk katıyor.



Geri Dön