26 / 04 / 2024

Lekule Kartal'da yüzde 10 ön satış indirimi!

Lekule Kartal'da yüzde 10 ön satış indirimi!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Daire teslimlerinin 12 ay sonra yapılması planlanan Le Kule projesinde 120 aya kadar banka kredisi ile vadelendirmek mümkün. Oflaz Lekule projesinde tapu teslimleri hemen gerçekleşiyor...



İçerisinde fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, kafeler, otopark ve güvenlik gibi sosyal imkanların bulunduğu Lekule projesinde satış süreci devam ediyor.


Lekule projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alıyor. 18 katlı tek blok halinde yükselen Kartal Lekule Konutları Oflaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Kartal Le Kule ev fiyatları 337 bin liradan başlayarak yükseliyor. Oflaz Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek sorusuna 12 ay sonra yanıtı veriliyor.


Lekule Konutları 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Kartal Lekule ödeme planı kapsamında yüzde 10 ön satış indirimi uygulanıyor. Projede banka kredisi ile vadelendirmek mümkün.


Lekule projesi Aydos Ormanı'na 5 dakika, Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika, Tem Samandıra bağlantısına 1 dakika, E5 Karayoluna 1 dakika, Kartal Sahile 5 dakika,Marmaray  hattına 2 dakika, Real AVM 1 dakika mesafede konumlanıyor.


Kartal Lekule yol tarifi!

Lekule adres bilgileri: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal /  İstanbul   


Oflaz İnşaat Lekule iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön