26 / 04 / 2024

Levent Ofis, LEED Sertifikası'nı törenle alacak!

Levent Ofis, LEED Sertifikası'nı törenle alacak!

Tekfen Emlak Geliştirme Grubu tarafından geliştirilen Levent Ofis projesi, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Enerji ve çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) kapsamında Altın Sertifika aldı



Tekfen Emlak Geliştirme Grubu tarafından geliştirilen Levent Ofis projesi, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Enerji ve çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) kapsamında Altın Sertifika aldı. Mimari ve mühendislik çözümleriyle çevreye duyarlı bir yapı olarak inşa edilen Levent Ofis, Bina çekirdeği ve Kabuğu (Core and Shell) kategorisinde Türkiye 'de LEED Altın Sertifikasına sahip ilk ticari ofis binası oldu.

Levent Ofis ‘in LEED Sertifikası 'nı teslim almak üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Tekfen Holding Kurucu Ortağı Nihat Gökyiğit 'in katılımıyla bir tören düzenlenecek.

Tören öncesinde, Tekfen Emlak Geliştirme Grubu Genel Müdürü Ömer Egesel, US Green Building Council Başkan Yardımcısı Roger Platt, mimar Juan Pablo Molestina ve çEDBİK Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sur 'un da katılacağı bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Toplantı 13 Eylül Salı günü saat 12.00'da Levent Ofis binasında yapılacak.


Geri Dön