26 / 04 / 2024

Livera Homes'ta 36 ay vade farksız taksit imkanı!

Livera Homes'ta 36 ay vade farksız taksit imkanı!

Firma: Fimar Yapı

Proje: Livera Homes

İstanbul'un Kemerburgaz semtinde inşa edilen Livera Homes projesinde satışlar devam ediyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor.



Fimar Yapı imzasıyla yükselen  Livera Homes projesinde satış süreci devam ediyor. İstanbul Kemerburgaz'da hayata geçirilen projede taksitli ödeme imkanı sunuluyor.

Toplam 42 dairede olarak hayata geçirilen  Livera Homes  projesinde iki etapta daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede daire fiyatları ise 490 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Kemerburgaz Livera Homes projesinde ilk etap teslimleri gerçekleşti. Projede ikinci etap daire teslimlerinin ise 2020 yılında yapılması öngörülüyor.

Anlaşmalı bankalar üzerinden aylık 0.98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanma imkanı bulunan Livera Homes projesinde 36 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor.

Kemerburgaz Livera Homes projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim köprüsünün hemen yanında inşa ediliyor. Proje Gayrettepe-3.Havalimanı Metro hattı Kemerburgaz durağına da yürüme mesafesi uzaklığında bulunuyor.

Livera Homes iletişim
Satış Ofisi Adres: Mithatpaşa Mh. Selanik Bulvarı, No:186 Kemerburgaz-Eyüp/İstanbul
Tel: 0212 360 06 05

Web: Livera Homes


projeye sor



Geri Dön