19 / 04 / 2024

Loda Mobilya 3 yeni mağaza açtı!

Loda Mobilya 3 yeni mağaza açtı!

2019 yılının ilk çeyreği olmadan 3 mağaza açacaklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yatırımlarına hız verdiklerini söyledi.



Yeni yıl içerisinde 3 mağaza açılışı yaptıklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, 2019 yılı içinde yurt içi ve yurt dışı olmak üzere birçok yatırıma imza atacaklarını kaydetti.

“Loda kalitesini daha fazla kişiyle buluşturmayı amaçlıyoruz”

Katma değeri yüksek ve üretim odaklı ekonomik modeli için mobilya sektörünün güçlü olduğunu söyşeyen Davut Karaçak; “Mobilya sektörü, 61 ilde 36 bin üretici ile 10 milyar dolarlık bir pazar oluşturuyor. Bu noktada ARGE, tasarım ve inovasyon odaklı bir mobilya sektörünün ülke ekonomisinin geleceği için çok önemli bir güç yaratacağı kanaatindeyiz. Biz Loda Mobilya olarak bu düşünceyi stratejik planlamamızın bir parçası olarak kabul ediyor ve yatırımlarımızla endüstrinin gelişimi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda mağazalaşma adımlarımıza hız verdik. Türkiye başta olmak üzere yurt dışında da mağaza açılışları gerçekleştireceğiz. Şu an için yükselen yıldızlar  İzmir  ve İzmit’te Loda Mobilya kalitesini bölge halkı ile buluşturacağız” açıklamasında bulundu.

“Yılın ilk çeyreğinde gördüğümüz ilgi tatmin edici”

Mobilya sektörünün 2018'de kurda oluşan dalgalanmalar nedeniyle yaşadığı enerji kaybının giderildiğini söyleyen Karaçak; “Yeni yıl, mobilya sektörü ve bizim için yepyeni bir motivasyon kaynağı sağladı. Yılın ilk iki ayında elde ettiğimiz sayısal veriler bizim için ümit verici. Loda Mobilya olarak gördüğümüz bu ilginin arkasında birçok parametre yatıyor. Bizi diğerlerinden ayıran tasarım anlayışımız, çağın ihtiyaçlarına cevap veren eklektik ve çizgi üstü koleksiyonlarımız ve her şeyin üstünde tuttuğumuz müşteri memnuniyeti politikamız ile bu başarıyı yakaladığımızı düşünüyorum. Üstelik tüm bu argümanlar Türkiye’nin en önemli lokasyonlarından, Avrupa ve Ortadoğu’ya uzanan geniş bir mağaza ağı yaratmamızı sağladı. Şu an Loda Mobilya çatısı altında; Modoko, Masko, Bostancı, Bursa, Antalya, İzmir, İzmit, Azerbaycan, Dubai, Filistin, Pakistan, Suudi Arabistan, İsrail, Gürcistan, Litvanya, Belarus, Bulgaristan, Katar’da toplam 18 mağazamız bulunuyor. 2019 hedeflerimiz doğrultusunda yeni mağazalarımızın açılışlarını gerçekleştirecek, bu kapsamda yeni bayilikler vermeye ve mağazalar açmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
 


Geri Dön