24 / 04 / 2024

Lokum Evler! Gerçek bir İstanbul masalı başlıyor!

Lokum Evler! Gerçek bir İstanbul masalı başlıyor!

Firma: DKY İnşaat

Proje: Lokum Evler

Tuzla Lokum Evler projesinde daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Proje "Lokum Evler gerçek bir İstanbul masalı başlıyor" sloganı ile satışlarına devam ediyor.



Lokum evler projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da inşa ediliyor. Proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor.  DKY İnşaat  ve Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen projede 15 ile 19 katlı 7 blok yer alıyor. 


Lokum Evler Tuzla projesinde 2 oda 1 salon dairelerin alanları 117 metrekare, 3 oda 1 salon dairelerin ise 142 metrekare şekilde tasarlandı. Proje lokasyon olarak Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve alışveriş merkezlerine 6 dakika, sahile 8 dakika, üniversiteler bölgesine ise 12 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


"Lokum Evler gerçek bir İstanbul masalı başlıyor" sloganı ile yükselen projede yer alan sosyal donatılar içerisinde seyir terasları, bisiklet parkurları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkları, sokaklar ve meydanlardan oluşan sosyal tesis alanı mevcut. 


Lokum Evler kampanyası kapsamında yüzde 12 + yüzde 12 indirim avantajı sağlanıyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 4 indirim uygulanıyor.  Lokum Evler  satış fiyatları ise 2+1 dairelerde 241 bin TL'den, 3+1 dairelerde 292 bin TL'den başlıyor.


Tuzla Lokum Evler iletişim

Tel: 0216 517 9 517

Web: www.lokumevler.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön