28 / 03 / 2024

Lotus 16 Suadiye'de fiyatlar 1 milyon 600 bin TL’den başlıyor!

Lotus 16 Suadiye'de fiyatlar 1 milyon 600 bin TL’den başlıyor!

Firma: Marj Yapı

Proje: Lotus 16 Suadiye

Marj Yapı, İstanbul Anadolu yakasının en değerli bölgesi olan Bağdat Caddesi’nde Lotus 16 Suadiye projesiyle yatay mimarinin şehrin merkezindeki yegane örneği sunuyor.



2015 yılında üç girişimcinin bir araya gelerek kurdukları Marj Yapı, farklı, yenilikçi ve özgün projelerle dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye ve Ortadoğu’daki projelerinde yaşanan yoğun ilginin ardından yeni hedeflerini belirleyen  Marj Yapı  Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyd Çataltaş, 2017 hedeflerini açıkladı. Çataltaş, yıl içinde toplam yatırım bedeli 30 milyon TL olan ve halk nezdinde oluşan beklentiye en iyi şekilde cevap verecek yeni projelerin yolda olduğunu belirterek, “2019 yılına kadar ise 150 milyon TL’lik dev yatırım planlıyoruz” dedi.


Şehrin merkezinde yatay mimari örneği

İnovatif ve insan odaklı yaklaşımla şehrin merkezinde insanlara nefes alacakları yaşanılabilir bir ortam sunduklarını söyleyen Marj Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyd Çataltaş, “Marj Yapı olarak iş ahlakımız ve vizyonumuz gereği yalnızca tüketicilere karşı bir sorumluluğumuz bulunmuyor, projelerimizin hayat bulduğu şehirlere karşı da derin bir sorumluluk içindeyiz. Özellikle de İstanbul bizim için ayrı bir öneme sahip. Binlerce yıllık tarihi, kültürel alt yapısı ve geçmişi ile adeta açık hava müzesi konumunda olan İstanbul’a karşı kendimizi borçlu sayıyoruz. Bu yüzden de Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettikleri gibi, yatay mimarinin bu şehre nefes aldırarak, daha yaşanabilir, sağlıklı bir ortam oluşturulabileceğine inanıyoruz. Biz lüks ve konforu, tarih, kültür ve doğal çevre ile projelerimizde bir araya getirme gayretindeyiz” diye konuştu. 


Şehrin merkezinde kentsel dönüşümle yatay mimarinin birleşimi

Anadolu yakasının en değerli bölgesi Kadıköy Bağdat Caddesi’nde, 4 bin 400 metrekare arsa alanına sahip  Lotus 16 Suadiye  projesi, Ahmet Erkutoğlu imzası taşıyor. 11 katlı tek bloktan oluşan, bin 89 metrekare inşaat alanına sahip projede 22 adet daire, 1 adet ofis bulunuyor. Eylül ayında teslim edilecek Lotus 16 Suadiye’de fiyatlar 1 milyon 600 bin TL’den başlıyor. Her daire için kapalı otopark alanının bulunduğu projede 7/24 güvenlik hizmeti sunuluyor.  Lotus 16 Suadiye projesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Marj Yapı’nın kurulduğu andan itibaren uluslararası platformlarda Türkiye’yi temsil etme misyonu taşıdığını belirten Cüneyd Çataltaş, “İstanbul başta olmak üzere yaklaşık 2 milyon civarında bina afet ve depreme karşı dayanıksız. İstanbul’un coğrafi konumu, yapılaşmada kullanılan yanlış teknikler, kalitesiz malzeme kullanılması gibi pek çok sebep beton kalitesinin düşmesine ve depreme dayanıksız yapıların sayılarının artmasına sebep olmuştur. Marj Yapı olarak başta bulunduğumuz bölge Kadıköy Bağdat Caddesi olmak üzere, İstanbul’un birçok semtinde sağlıksız, eski binaların yıkılarak günümüz teknolojisine uygun, daha dayanıklı, uzun ömürlü ve çağdaş yapıların yapılmasını vazife bildik. Eskiyen, ekonomik ömrünü tamamlamış binaları yıkıp, depreme dayanıklı, semt dokusuna uygun ve akıllı bina özelliklerine sahip yeni yaşam alanlarına dönüştürüyoruz” dedi. 


http://www.marjyapi.com.tr/


projeye sor



Geri Dön