26 / 04 / 2024

M1 Merkez Adana AVM 10. yılını kutladı!

M1 Merkez Adana AVM 10. yılını kutladı!

 Bu yıl kuruluşunun 10. yılını kutlayan M1 Merkez Adana AVM, kurulduğu günden bu yana gerek çukurova bölgesinin gerekse Ortadoğu'dan gelen ziyaretçilerin buluşma noktası oldu



TÜRKİYE'NİN en büyük ve en başarılı alışveriş merkezlerinden biri olan M1 Merkez Adana, tekstilden kozmetiğe, kitaptan mücevhere kadar çok geniş ürün yelpazesi ile  Adana  ve bölge halkına aynı çatı altında her türlü alışveriş kolaylığını, eğlence olanakları ile bir arada sunuyor. Bünyesindeki 100 adet mağaza ile Adana ve çukurova'da alışveriş ve eğlencenin merkezi konumunda olan M1 Merkez başta Adana olmak üzere bölge halkı ve komşu ülkelerden gelen ziyaretçilerin buluşma noktası.

EĞLENCENİN çEKİM MERKEZİ
Türkiye'deki birçok uluslararası ve ulusal mağazalar zincirini yerel markalarla bir araya getiren M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi, ferah mekanın yanında zengin 'Food Court' (Yiyecek Sarayı) bölümünde dünya markaları ile geleneksel lezzetleri bir arada sunuyor. AVM içerisinde yer alan ve her yaştan ziyaretçinin hoşça vakit geçirip, eğlenebileceği 9 salonuyla 'Cinebonus Sinemaları' Türkiye'nin en modern ve büyük sinema komplekslerinden biri. M1 Merkez'de özellikle çocuklar için her şey düşünülmüş. Jupyland eğlence merkezi çocuklara unutulmaz eğlenceler sunuyor. Bütün bu özellikler M1 Merkez Adana'nın kentte ve bölgede 10 yıldan bu yana adeta bir çekim merkezi ve 'Hayatın Merkezi' olmasını sağlıyor. Ortadoğu'dan başta Suriye olmak üzere, Irak, Ürdün, Lübnan'dan özellikle hafta sonu ve bayram tatillerinde gelen ziyaretçiler bölge turizmine de aynca büyük katkı sağlıyor.

10. YIL KUTLAMALARI İLGİ GÖRDÜ
Mİ Merkez Adana Alışveriş Merkezi, bu yıl açılışının 10. yılını muhteşem etkinliklerle kutladı. Türkiye'nin tek milli motosiklet sporcusu şžakir şženkalaycı, yıldönümü etkinliklerinde binlerce Adanalıya nefes kesen gösteriler sundu. Bu gösterinin yanı sıra, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının finalistleri Papi Dansçıları Bilal ve Uğur, Magic Necmi, Beatbox Serkan ve Barış Ekmen'in muhteşem performanslarına da ev sahipliği yaptı Mİ Merkez Adana.
Sabah/Adana  


Geri Dön