18 / 04 / 2024

M1 Merkez Adana AVM'de sınav sonuç danışmanlığı veriliyor!

M1 Merkez Adana AVM'de sınav sonuç danışmanlığı veriliyor!

Bugüne kadar eğitime ve toplumun bilinçlendirilmesine katkı sağlayan pek çok farklı organizasyona ev sahipliği yapan M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Sınav Sonuç Danışmanlığı standından 17 Ağustos’a kadar gençlere destek olacak.



M1 Merkez  Adana  Alışveriş Merkezi’nde LYS/YGS, TEOG ve KPSS sınav sonuçlarına göre tercih yapma ve tercihlerini sıralama konusunda tüm öğrenciler                                    


Erkan Eğitim Kurumları/Erkan Koleji uzmanlarından yardım alabilecek…  

Doğru tercih ve sıralama yapmak isteyen öğrenciler sınav sonuçları ile birlikte 17 Ağustos’a kadar M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’nde uzman rehber öğretmenlerle buluşabilecek. 


M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz “Geleceğimizin teminatı olan gençlere destek olmak amacıyla kurduğumuz Standımız bu yıl da gençleri uzman rehber öğretmenlerle buluşturuyor. Gençlerin yarınlarına yön vermeleri için ilk adım, doğru ve bilinçli kararlar ışığında tercihler yapmalarıdır. Böylesine önemli bir kararda, uzman profesyonellerin yönlendirme yapmasından son derece memnunuz. M1 Merkez Adana böyle önemli buluşmalarla Hayatın Merkezi olmaya devam edecektir” diyor. 



Geri Dön