26 / 04 / 2024

Mado 2021'de 20 şube daha açacak!

Mado 2021'de 20 şube daha açacak!

Geçtiğimiz mart ayından itibaren Türkiye'de etkili olan pandemi sonrası hemen her şirket büyüme ve yatırım programlarını yeni normale göre güncelledi. Bu kapsamda Türkiye’nin köklü markalarından Mado da 2021 yılında 20 şube açılışı daha yapacak



Büyük kafe konseptleri devam edecek olan marka, günümüz ekonomik şartları göz önünde tutularak 2021'de daha çok küçük dükkanlar açmayı planlıyor. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Yaşar Dondurma çatısı altındaki en yeni marka olan 'MADO Dondurma' yeni mağazalarıyla Selanik, Bakü ve Kuveyt'ten sonra 2020'nin son çeyreğinde İstanbul Göztepe, İstanbul Acibadem ve Aydın Kuşadası'nda şubelerini açmıştı.  'MADO Dondurma' yurtiçi ve dışında daha çok yaya ve araç trafiğine uygun al-götür hizmetinin yoğun olacağı cadde ve AVM'lerde 2021'de 20 şube daha açmayı planlıyormuş. Bu kapsamda öncelikle halen inşaatı devam eden İstanbul Caddebostan Ömerpaşa, Beylikdüzü Brand Park, Bahçeşehir Gölet,  Ankara  Mevlana Bulvarı ve Sakarya Cadde 54 projeleri çok yakında açılacakmış. Böylece yüzde 10'luk bir büyüme hedefleyen şirket, bu adımların ciroya katkısının yüzde 15 düzeyinde olmasını bekliyormuş. Şu ana kadar acılan tüm şubeler franchising sistemiyle açılmış.

Mado 2021 de 20 şube daha açacak!

Şubelerin 50-100 metrekare arasında, yaya ve araç trafiği yoğun bölgeler icerisinde olması koşullarının anı sıra isim hakkı bedeli 40 in dolar olarak belirlenmiş. 'AL ötür' şeklinde satış yapmak için tasarlanmış ve 4-6 kişilik personel e çalışan şubelerde, ürünlerin üyük bölümü de bu konseptte hazırlanıyormuş. Her ne kadar yeni harkanın adı 'MADO Dondurma' "sa da şubelerde geleneksel dondurmanın yanı sıra vegan,geleneksel dondurmanın yanı sıra vegan, şekersiz atıştırmalık dondurmalar, stick yoğurt dondurmalar çok özel soslar ile servis ediliyor. Ayrıca sıcak tatlılar, künefe, burma kadayıf, bal, börek, profiterol ve ekler günlük olarak şubede yapılıyor. Kahvaltı, börek, gözleme, sıcak ve soğuk içecekler (çaylar, Türk kahvesi, espresso bazlı sıcak ve buzlu içecekler, taze sıkılmış meyve suları, limonata, milkshake, smootie, salep), keçi yoğurdu ve özel reçel çeşitleri ile servis ediliyor.

 
Shangri-La'lara Mado mu geliyor?


Geri Dön